Madeleine McCann eltűnése: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek

Forrás: Getty Images -
gyanúsított eltűnés nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a nyomozás Madeleine McCann után: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek. 

Madeleine McCann több mint 10 éve tűnt el, és hiába nyomoznak nagy erőkkel, eddig szinte semmilyen nagy eredményt nem tudtak felmutatni a nyomozók. A vizsgálat azonban továbbra is folyik, a legfrissebb hírek szerint a rendőrség 13 gyanúsítottra vadászik. Mindannyian gyanúsan viselkedtek abban az időben a portugál apartman környékén, ahonnan a gyermeket elrabolták.

Madeleine McCann több mint 10 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Az egyik gyanúsítottról kiderült, hogy több gyermekkel is létesített szexuális kapcsolatot, egy másikat pedig elkergettek a nyaralóövezetből, miután megkörnyékezett egy kislányt. Mások azzal az ürüggyel ólálkodtak az apartman körül, hogy pénzt gyűjtenek egy árvaháznak, másik két gyanúsítottat pedig egy kislánnyal láttak, aki Madeleine korabeli volt. A nyomozásra extra forrásokat kaptak – írja a Daily Star.

Egy rendőr állítja, életben lehet a 12 éve eltűnt Maddie McCann

Egy rendőr állítja, hamarosan megoldódhat Maddie McCann eltűnésének rejtélye. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.