Modellnek nézik a csinos vízvezeték-szerelőt

Forrás: Facebook/Carly Gayle -
modell vízvezeték-szerelő szerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépsége és testalkata miatt gyakran modellnek nézik a 30 esztendős brit vízvezeték-szerelőt, Carlyt.

Nagy-Britannia legszexibb vízvezeték-szerelője címre is nyugodtan pályázhatna a 30 esztendős Carly. A szőkeség még tinédzserkorában kezdett el besegíteni az édesapjának, akkor tanulta ki a víz- és gázszerelés fortélyait. Mára saját vállalkozása van, és nagyon jól megy neki az üzlet.

Ha kihívják valahova, gyakran csodálkozva néznek rá az ügyfelek, hiszen nem szerelőnek, sokkal inkább modellnek nézik. Egyébként imádja azt, amit csinál, és a férjét is a munkája során ismerte meg. Dannyvel immár egy közös gyermeket is nevelnek, a kis Marcus 3 éves – írja a Daily Mail.

Carly és gyönyörű családja Forrás: Facebook/Carly Gayle
Magyar nő holttestére bukkantak egy londoni lakás fagyasztójábanhttp://www.life.hu/news/20190508-magyar-no-holttestere-bukkantak-egy-londoni-lakas-fagyasztojaban.htmlEgy magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban. NewsOrigoMadeleine McCann eltűnése: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnekhttp://www.life.hu/news/20190508-madeleine-mccann-eltunese-13-gyanusitottja-van-a-rendorsegnek.htmlFolytatódik a nyomozás Madeleine McCann után: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek. News--Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeithttp://www.life.hu/news/20190504-eltemettek-a-dan-milliardos-sri-lankan-elhunyt-gyermekeit.htmlDánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben. Alfredet, Almát és Agnest ma temették el a dániai Aarhusban. Szívszorító képsorok. News--Megkoronázták X. Ráma thaiföldi királythttp://www.life.hu/news/20190504-megkoronaztak-x-rama-thaifoldi-kiralyt.htmlMegkoronázták X. Ráma (Maha Vadzsiralongkorn) thaiföldi királyt szombaton a bangkoki Nagy Palotában, az eseményt élőben közvetítették az ország tévécsatornái. News--Nemtelen szörnyként éli mindennapjait egy tinédzserhttp://www.life.hu/news/20190503-nemtelen-szornykent-eli-mindennapjait-egy-tinedzser.htmlEgy brit tinédzser állítja, ő egy nemtelen szörny és ennek megfelelően öltözködik és él. NewsOrigoGyilkosságig fajult a veszekedés: megölte anyját a Vas megyei fiatalhttp://www.life.hu/news/20190503-gyilkossagig-fajult-a-veszekedes-megolte-anyjat-a-vas-megyei-fiatal.htmlCsaládi veszekedés torkollt szörnyű tragédiába Vas megyében: a 20 éves fiú a gyanú szerint meggyilkolta az édesanyját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.