Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf számára is ez életük legboldogabb időszaka: az orvosok jóslatai ellenére az énekesnő várandós. 

Tóth Gabinak nem adtak sok esélyt az orvosok arra, hogy teherbe fog esni, a csoda mégis megtörtént. Az énekesnő és Krausz Gábor első közös gyermeküket várják, Gabi le is mondta a koncertjeit, hogy csak a babára koncentrálhasson. Vőlegénye, Gábor elárulta, nem ez volt az első terhességi teszt, amely fölött izgultak.

Krausz Gábor mindenben segíti GabitForrás: Instagram/Playboy Hungary

„A világ legegyszerűbb módján tudtam meg, hogy apa leszek: egy terhességi tesztcsíkból. Elárulom, nem ez volt a legelső alkalom, hogy izgatottan figyeltük, mit mutat a teszt. Korábban, ha nem jártunk sikerrel, mindig előjött belőlünk egy kis szomorúság. De biztattuk egymást, nem baj, majd a következő... Tudjuk, nagyon sok pár kínlódik a gyermektelenséggel. A tapasztalataink alapján csak egyet mondhatok: nem szabad feladni!" – árulta el a Story Magazinnak Krausz Gábor. Hozzátette, soha nem volt még ennyire boldog. Azt is elmesélte, hogy mindenben segít Gabinak, mindennap ő főz, és hordja a jeges vizet vagy éppen a kólát. A várandósság és a gyermeknevelés alatt is a szövetségese szeretne maradni.