műsorvezető forgatás Megyeri Csilla műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elmondta, hogy visszatér-e még a képernyőre ebben a szerepben. 

"Őszinte leszek, hiányzik a szerkesztés és a műsorvezetés, de úgy vagyok vele, ha ez nem az én utam, akkor nem hajszolom" – mesélte a Ripostnak Megyeri Csilla, akit arról kérdeztek, hogy visszatér-e még a képernyőre műsorvezetőként. Ugyanis az utóbbi időben nem láthatták a tévénézők ebben a szerepben.

Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor egyik szereplője, Megyeri CSilla Fotó: Poyák Attila - Origo

Megyeri azt mondta, nem tartja magát olyan típusnak, aki könyörög egy munkáért. "Ha nem látnak bennem fantáziát, akkor így jártak" – fogalmazott Megyeri. Elárulta: szerepelni hívják műsorokba, amelyeket szívesen el is vállal.

"Viszont figyelek arra, hogy mire mondok igent. Fontos, hogy hiteles tudjak lenni, nem akarok bohócot csinálni magamból" – mondta Megyeri Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.