Obszcén autómatrica miatt tartóztattak le egy férfit Floridában

matrica autómatrica rendőrség letartóztatás obszcén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poénosnak szánt matricát ragasztott autójára egy Dillon Shane Webb nevű férfi. A matrica egy obszcénnek számító szót is tartalmazott. Nem akarta eltávolítani, ezért letartóztatták. 

A Florida államban, Lake Cityben élő Dillon Shane Webb egy „I eat ass!” feliratú matricát ragasztott az autójára. Ez magyarul annyit tesz: „S*gget eszek!”

A minap megállította a rendőrség, azt mondták, hogy ez sérti az állam azon törvényét, amely a közterületen elhelyezett obszcén feliratokra vonatkozik. Kérték Webbet, hogy kaparjon le egy S betűt, így a felirat elveszíti az értelmét.

A férfi még a rabosításkor készült fotón is mosolyog Forrás: COLUMBIA COUNTY SHERIFF’S OFFICE

A rendőr azzal érvelt, hogy egy szülőnek nehéz lesz majd megmagyaráznia a gyermekének, miért ragaszt ilyen matricát a kocsijára. Erre a férfi csak ennyit felelt: „Nem nekik szól a felirat, hanem a szülőknek” – írja a Huffington Post.

Mivel megtagadta a rendőr kérését, Webbet letartóztatták és rabosították, majd nagy összegű bírság fizetésére kötelezték. Ennek ellenére, amikor visszakapta az autóját, a matrica még rajta volt. Webb most azt tervezi, hogy pert indít jogtalan letartóztatás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.