Poénosnak szánt matricát ragasztott autójára egy Dillon Shane Webb nevű férfi. A matrica egy obszcénnek számító szót is tartalmazott. Nem akarta eltávolítani, ezért letartóztatták. 

A Florida államban, Lake Cityben élő Dillon Shane Webb egy „I eat ass!” feliratú matricát ragasztott az autójára. Ez magyarul annyit tesz: „S*gget eszek!”

A minap megállította a rendőrség, azt mondták, hogy ez sérti az állam azon törvényét, amely a közterületen elhelyezett obszcén feliratokra vonatkozik. Kérték Webbet, hogy kaparjon le egy S betűt, így a felirat elveszíti az értelmét. 

A férfi még a rabosításkor készült fotón is mosolyogForrás: COLUMBIA COUNTY SHERIFF’S OFFICE

A rendőr azzal érvelt, hogy egy szülőnek nehéz lesz majd megmagyaráznia a gyermekének, miért ragaszt ilyen matricát a kocsijára. Erre a férfi csak ennyit felelt: „Nem nekik szól a felirat, hanem a szülőknek” – írja a Huffington Post.

Mivel megtagadta a rendőr kérését, Webbet letartóztatták és rabosították, majd nagy összegű bírság fizetésére kötelezték. Ennek ellenére, amikor visszakapta az autóját, a matrica még rajta volt. Webb most azt tervezi, hogy pert indít jogtalan letartóztatás miatt.