Sajnos nem minden párnak sikerül elegánsan lezárni a kapcsolatukat, előfordul, hogy a szakításnak durva vagdalkozás lesz a vége. Az civilek számára sem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet, de még nehezebb, ha az egész világ követi a cirkuszt. Láttunk erre bőven példákat a sztárvilágban, és összeszedtük, melyek voltak a legdurvább szakítások.

Amber Heard és Johnny Depp

Amber Heard és Johnny DeppForrás: AFP/Giuseppe Cacace

Nem kérdés, hogy Amber Heard és Johnny Depp rövid házassága utáni szakításuk felkerült a listára, ugyanis többnyire a nyilvánosság előtt zajlott a válásuk, ami egyáltalán nem ment szépen és egyszerűen. Amber Heard bántalmazással vádolta a férjét, azt állította, féltette az életét Johnny Depp mellett. Később a színész perelte be a feleségét, hasonló okokból. 


Brad Pitt és Angelina Jolie 

Brad Pitt és Angelina JolieForrás: AFP/Leon Neal

Az egész világot meglepte a pár, amikor bejelentették, hogy elválnak egymástól. Brad és Angelina egészen addig nem teregették ki a magánéletük minden részletét, a folyamatok elindítása után azonban elszabadult a pokol. Angelina Jolie azzal vádolta Bradet, hogy bántalmazta a gyerekeiket, habár a nyomozás ártatlannak találta a színészt. A kezdeti felfordulás után a sztárok észhez tértek, és a továbbiakban többnyire a nyilvánosság kizárásával folytatták a procedúrát. 

 

Jesse James és Sandra Bullock 

Jesse James és Sandra BullockForrás: AFP/Christopher Polk

A sztárpár kapcsolata 5 év házasság után hatalmas botrány közepette ment tönkre. Hirtelen ugyanis rengeteg nő állt elő azzal, hogy Jesse Jamesszel viszonyuk volt. Sandra Bullock ezek után úgy döntött, – nem meglepő módon –, hogy nem folytatja tovább a kapcsolatot. A férfi végül el is ismerte tettét, és szakértő segítségét kérte problémái elrendezéséhez. Később Jesse azt nyilatkozta, nem bánta meg, hogy megcsalta a színésznőt, így kérdéses, mennyire volt hatásos az elvégzett terápia. 


Kim Kardashian és Kris Humphries 

Kim Kardashian és Kris HumphriesForrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárpár házassága tiszavirág életű volt, csupán 72 napig tartott, a válásuk azonban jóval tovább. Kris Humphries sértettségében óriási vagdalkozásba kezdett, azzal vádolta Kim Kardashiant, hogy az egész kapcsolatuk hazugság volt, és a celeb csak a hírverés érdekében volt a sportolóval. Kris azt is állította, hogy Kim megcsalta őt Kanye Westtel a kapcsolatuk alatt. 


Katy Perry és Russell Brand 

Katy Perry és Russell BrandForrás: Northfoto/Matt Baron

Katy Perry és Russel Brand mindössze 14 hónapig voltak házasok, mielőtt a színész nagyon csúnyán véget vetett a kapcsolatuknak. Russel a szerelmüket egy SMS-sel zárta le: így közölte Katy Perryvel, hogy el akar válni. Ezt pedig megfejelte azzal, hogy a Katy Perryvel való házasságát dögunalomnak nevezte.