A legdurvább sztárszakítások: Katy Perry és Russel Brand válása nem volt semmi

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Istock_Oles -
katy perry válás Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nem minden párnak sikerül elegánsan lezárni a kapcsolatukat, előfordul, hogy a szakításnak durva vagdalkozás lesz a vége. Az civilek számára sem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet, de még nehezebb, ha az egész világ követi a cirkuszt. Láttunk erre bőven példákat a sztárvilágban, és összeszedtük, melyek voltak a legdurvább szakítások.

Amber Heard és Johnny Depp

Amber Heard és Johnny Depp Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Nem kérdés, hogy Amber Heard és Johnny Depp rövid házassága utáni szakításuk felkerült a listára, ugyanis többnyire a nyilvánosság előtt zajlott a válásuk, ami egyáltalán nem ment szépen és egyszerűen. Amber Heard bántalmazással vádolta a férjét, azt állította, féltette az életét Johnny Depp mellett. Később a színész perelte be a feleségét, hasonló okokból.


Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie Forrás: AFP/Leon Neal

Az egész világot meglepte a pár, amikor bejelentették, hogy elválnak egymástól. Brad és Angelina egészen addig nem teregették ki a magánéletük minden részletét, a folyamatok elindítása után azonban elszabadult a pokol. Angelina Jolie azzal vádolta Bradet, hogy bántalmazta a gyerekeiket, habár a nyomozás ártatlannak találta a színészt. A kezdeti felfordulás után a sztárok észhez tértek, és a továbbiakban többnyire a nyilvánosság kizárásával folytatták a procedúrát.

Jesse James és Sandra Bullock

Jesse James és Sandra Bullock Forrás: AFP/Christopher Polk

A sztárpár kapcsolata 5 év házasság után hatalmas botrány közepette ment tönkre. Hirtelen ugyanis rengeteg nő állt elő azzal, hogy Jesse Jamesszel viszonyuk volt. Sandra Bullock ezek után úgy döntött, – nem meglepő módon –, hogy nem folytatja tovább a kapcsolatot. A férfi végül el is ismerte tettét, és szakértő segítségét kérte problémái elrendezéséhez. Később Jesse azt nyilatkozta, nem bánta meg, hogy megcsalta a színésznőt, így kérdéses, mennyire volt hatásos az elvégzett terápia.


Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárpár házassága tiszavirág életű volt, csupán 72 napig tartott, a válásuk azonban jóval tovább. Kris Humphries sértettségében óriási vagdalkozásba kezdett, azzal vádolta Kim Kardashiant, hogy az egész kapcsolatuk hazugság volt, és a celeb csak a hírverés érdekében volt a sportolóval. Kris azt is állította, hogy Kim megcsalta őt Kanye Westtel a kapcsolatuk alatt.


Katy Perry és Russell Brand

Katy Perry és Russell Brand Forrás: Northfoto/Matt Baron

Katy Perry és Russel Brand mindössze 14 hónapig voltak házasok, mielőtt a színész nagyon csúnyán véget vetett a kapcsolatuknak. Russel a szerelmüket egy SMS-sel zárta le: így közölte Katy Perryvel, hogy el akar válni. Ezt pedig megfejelte azzal, hogy a Katy Perryvel való házasságát dögunalomnak nevezte.

Kárpáti Rebeka kiakadt, hogy Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20190515-karpati-rebeka-kiakadt-hogy-papai-joci-nem-jutott-az-eurovizios-dalfesztival-dontojebe.htmlKárpáti Rebeka a közösségi oldalán fakadt ki amiatt, hogy Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjéből. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka állítja: milliókkal károsította meg egy építési vállalkozóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kapocs-zsoka-allitja-milliokkal-karositotta-meg-egy-epitesi-vallalkozo.htmlLakberendezőként is dolgozik Kapócs Zsóka. Most egy új kivitelezőt bízott meg. Mint mondta: egy kissé erőszakosnak tűnt a férfi, mégis megbízta. Úgy tűnik, hogy több mint 7 millió forinttal károsította meg. TV + SztárokOrigoAriana Grandét beperelte egy lesifotós: a sztár engedély nélkül posztolta a róla készült képethttp://www.life.hu/sztarok/20190515-ariana-grandet-beperelte-egy-lesifotos-a-sztar-engedely-nelkul-posztolta-a-rola-keszult-kepet.htmlAriana Grande nagy bajba került néhány fotó miatt, amelyeket az Instagram-oldalán osztott meg. TV + Sztárok--Tóth Andi anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem stabilhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-toth-andi-anyagi-gondokkal-kuzd-raadasul-a-kapcsolata-sem-stabil.htmlTóth Andi élete nehéz időszakában van: anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem annyira stabil, mint kellene. TV + SztárokOrigoOláh Gergő elárulta, mit tesznek azért, hogy jól működjön a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-olah-gergo-elarulta-mit-tesznek-azert-hogy-jol-mukodjon-a-hazassaguk.htmlOláh Gergő élete a pörgésről szól, de olykor le kell csendesedni: ez szükséges ahhoz, hogy jól működjön a házassága. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKigyúrta magát Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kigyurta-magat-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-foto.htmlSebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország egy reality műsorban. A szexi szőke lány bevállalós fotóiért rajonganak a férfiak. Ezúttal sem volt ez másképp. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.