Király Linda 9 év után újra egyedülálló lett, vőlegényével véget ért a kapcsolatuk. Az énekesnő elárulta, most belefér-e az életébe az új szerelem keresése. 

Király Linda és vőlegénye, Zsombor kilenc év után szakítottak. Habár a szerelmük véget ért, a köztük lévő barátságnak nem szakadt vége. „Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének barátként. Rendszeresen beszélünk telefonon és találkozunk" – árulta el Linda a Lokálnak, és arról is beszélt, mivel foglalkozik mostanában.

Király Linda elárulta, keresi-e az új szerelmetFotó: Szabó Gábor - Origo

„Két saját lemezt is készítek, egy magyar és egy angol nyelvűt. Nagyon személyes hangvételűre szeretném, amiben benne lesz az összes nehézség és változás, amely engem ért az elmúlt időszakban. A munka és a gyógyulás most minden időmet elveszi, és nem is gondolok egy esetleges új szerelemre. Jelenleg az a legfontosabb, hogy a lelkemre és az egészségemre figyeljek,  ami szépen alakul. Szeretnék most befelé koncentrálni, és egy komoly önismereti úton járok, amit nagyon élvezek. Rengeteget utazom, új embereket, helyeket ismerek meg, és többlaki életet élek, de főként itthon vagyok" – mondta.