Lady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer egy 32 évvel idősebb férfit szeret

Michael Lewis gyűrű szerelem Diana hercegnő Kitty Spencer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Yorkban időzik Lady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer új kedvesével, Michael Lewisszal. Lady Kitty ujján pedig egy gyönyörű gyémántgyűrű is látható.

Nála sokkal idősebb férfit szeret Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. A gyönyörű 28 éves nőt most New Yorkban kapták lencsevégre kedvesével, a 60 éves Michael Lewisszal.

A szemfüles fotósok azt is kiszúrták, hogy Lady Kitty ujján egy hatalmas gyémántgyűrű csillog. Vajon ez már egyértelmű jele az eljegyzésnek?

Lady Diana unokahúgát egyébként sokan a királyi család legcsinosabb tagjának tartják. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan festett Harry és Meghan esküvőjén, akkor kattints ide!

Lady Kittyt kedvesével fotózták Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Oszter Sándor megszólalt a birtokán öngyilkossággal fenyegetőző férfivel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-oszter-sandor-megszolalt-a-birtokan-ongyilkossaggal-fenyegetozo-ferfivel-kapcsolatban.htmlÖngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor tavánál egy férfi, aki azt állítja, hogy a színész tartozik neki. Oszter szerint ez nem igaz, a férfi tartozik neki. TV + Sztárok--Volt osztálytársainak üzent Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-volt-osztalytarsainak-uzent-meghan-markle.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg volt osztálytársait Meghan Markle. TV + Sztárok--Demi Lovato megmutatta szexi idomait bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-demi-lovato-megmutatta-idomait-bikiniben.htmlHónapokkal ezelőtt még Demi Lovato drogproblémáiról szóltak a hírek, ám most úgy tűnik, az énekesnő végre jól van. Bikiniben mutatta meg alakját. TV + Sztárok--Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kiakadt-a-kozossegi-oldalakra-selena-gomez.htmlSelena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg lépéseit ellenőrzikhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-meghan-markle-es-harry-herceg-lepeseit-ellenorzik.htmlMegelégelték Meghan Markle kihágásait: szemmel tartják a hercegnőt. TV + Sztárok--Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.