Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között már sosem lesz nyugodt kapcsolat. A színésznő most azzal szúrt oda a volt menyének, neki köszönheti, hogy lett belőle valaki. 

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos csilla között évekig dúlt a harc, és ennek még most sincs vége. A színésznőnek sikerült elérnie, hogy menye és unokája kiköltözzenek a budai lakásból, ami az ő tulajdonában van, de úgy tűnik, ettől a kedélyek nem csillapodtak. Pécsi Ildikó a Sorry magazinnak nyilatkozott a kapcsolatukról, és azt állítja, Pártos Csilla neki köszönheti, hogy lett belőle valaki.

Pécsi Ildikó szerint ő csinált valakit Pártos CsillábólFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

"Sokszor már nem is kívánok egyebet, csak el szeretném felejteni mindazt a hazugságot és rengeteg históriát, amit az a nő talált ki, akiből én régen igyekeztem valakit csinálni.  De ma már úgy gondolom, ez hatalmas tévedés volt a részemről. Nézzük csak végig azt a színházi rendszert, amiben nálam dolgozott. Az ottani munkájáról például egy perc alatt be tudom bizonyítani, hogy nem ő végezte el: fel tudom sorolni, kik csinálták meg helyette a munkát. De van ennek értelme? – kérdezem én. Ezt a szakmai körökben úgyis mindenki tudja. Borzasztó, hogy ez a hölgyemény honnan hová került. De hát az ember sokszor elveszti önmagát" – idézi a nyilatkozatot a Ripost