Zimány Linda és Guzmics Richárd csak barátok: véletlenül futottak össze a szálloda előtt

Forrás: Zimány Linda -
barátság Guzmics Richárd Zimány Linda szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Lindát egy szálloda előtt kapták le, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott: a modell elárulta, milyen kapcsolat fűzi a focistához. 

Zimány Lindát a Fókusz kamerái kapták lencsevégre a Gresham-palota előtt, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott. Ez a jelenet indított el találgatásokat arról, vajon milyen kapcsolat fűzi a szingli modellt a sztárfocistához. Zimány Linda leszögezte, csupán barátok, és véletlenül futottak össze a szálloda előtt.

Zimány Linda és Guzmics Richárd csak barátok Forrás: Zimány Linda

"

egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk,

Borsnak
Bele sem merek gondolni, hogy milyen következtetést vontak volna le az újságírók, ha a szálloda előtt egyedül állok. Akkor azt írták volna, hogy Jason Momoa szobájából jöttem?"

A brit sajtó szerint Meghan hercegné várandóssága 1 millió fontba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-a-brit-sajto-szerint-meghan-hercegne-varandossaga-1-millio-fontba-kerult.htmlMeghan hercegné nemrégiben hozta világra első gyermekét, a kis Archie-t. A brit sajtó munkatársai kiszámolták, mennyibe kerülhetett a hercegné várandóssága. Az elképesztő 1 millió fontos, azaz több mint 370 millió forintos összeg jött ki. TV + Sztárok--Détár Enikő párja, Kiss Péter a magánéletükről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-detar-eniko-parja-kiss-peter-maganeletukrol-nyilatkozott.htmlÖt és fél éve él boldog párkapcsolatban Détár Enikő és párja, Kiss Péter. A férfi most a szerelmükről beszélt és arról, milyen lemondásokkal jár, ha egy elfoglalt színésznőt szeret valaki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBódi Sylvi közelről mutatta meg meztelen fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bodi-sylvi-kozelrol-mutatta-meg-meztelen-feneket.htmlSzexi fotót posztolt magáról Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoKasza Tibi mindig utálta a tetoválásokat, de most ő is csináltatott egyethttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kasza-tibi-mindig-utalta-a-tetovalasokat-de-most-o-is-csinaltatott.htmlKasza Tibi véleményét kislánya születése megváltoztatta: olyat tett, amit előtte soha. TV + SztárokOrigoLovasi András elismerte, hogy az ő hibájából történt az autóbalesethttp://www.life.hu/sztarok/20190516-lovasi-andras-elismerte-hogy-az-o-hibajabol-tortent-az-autobaleset.htmlLovasi András elismerte, ő okozta a márciusi autóbalesetet, amelyben két rendőr megsérült. TV + Sztárok--Lady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer egy 32 évvel idősebb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190516-lady-diana-unokahuga-lady-kitty-spencer-egy-32-evvel-idosebb-ferfit-szeret.htmlNew Yorkban időzik Lady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer új kedvesével, Michael Lewisszal. Lady Kitty ujján pedig egy gyönyörű gyémántgyűrű is látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.