Zimány Lindát egy szálloda előtt kapták le, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott: a modell elárulta, milyen kapcsolat fűzi a focistához. 

Zimány Lindát a Fókusz kamerái kapták lencsevégre a Gresham-palota előtt, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott. Ez a jelenet indított el találgatásokat arról, vajon milyen kapcsolat fűzi a szingli modellt a sztárfocistához. Zimány Linda leszögezte, csupán barátok, és véletlenül futottak össze a szálloda előtt.

Zimány Linda és Guzmics Richárd csak barátokForrás: Zimány Linda

"A cikkekben említett hotel mellett lévő étteremben voltam, nem is a hotelben, ahogy állították. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, s ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra. De egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk,  s a végén puszit adtunk egymásnak" – mondta a Borsnak Linda. Hozzátette, évek óta ismeri a focistát, mert egy baráti társaságba jártak. "Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak azzal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz. Már előre félek a nyártól, a fesztiválszezontól. Bármelyik ismert sportolóval, színésszel, zenésszel beszélgetni fogok, akkor mindennap megírják majd, hogy vele járok? – mondta Linda, aki végül is hálás azért, hogy Ricsi ott járt. – Bele sem merek gondolni, hogy milyen következtetést vontak volna le az újságírók, ha a szálloda előtt egyedül állok. Akkor azt írták volna, hogy Jason Momoa szobájából jöttem?" – mondta.