Ennyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainak

Forrás: Marcel van Hoorn / Red Bull Content Pool -
átlagfizetés pénz Forma-1 kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mennyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainak.

Ha a pilótákat nem, csakis az alkalmazottakat számítjuk, közel a duplájára emelkedett a Forma–1-es csapatok bérköltsége 2007 és 2017 között – számolt be róla a Blikk a brit székhelyű csapatok, a Mercedes, a Red Bull Racing, a Williams, a McLaren, a Renault és a Haas legutóbbi pénzügyi beszámolója alapján.

A portál azt írja, míg 2007-ben 11,18 milliárd forintot költöttek az angliai alakulatok személyi költség címén, addig tavalyelőtt már 19,78 milliárd forintot. A 2018-as adatok még nem ismertek.

Nőtt a foglalkoztatottak száma és az éves átlagfizetés is: 21,7 millió forintról 31,8 millió forintra.

Jól keresnek a Forma–1 alkalmazottai Forrás: Marcel van Hoorn / Red Bull Content Pool
Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjénél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Meghan Markle egy X Factoros énekessel kezdett ki Harry előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-meghan-markle-egy-x-factoros-enekessel-kezdett-ki-harry-elott.htmlMeghan Markle néhány hónappal azelőtt, hogy megismerkedett volna Harryvel egy X Factoros énekessel flörtölt. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, testvére, Gabi igencsak megváltozott várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna kiakadt, szerinte nagyon megsértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-kelemen-anna-kiakadt-szerinte-nagyon-megsertettek.htmlKelemen Anna nagyon kiakadt: a hétvégén az egyik posztja miatt nagyon megsértette az egyik portál. Videójában a közelgő választások is szóba kerültek, ő pedig elmondta, úgy érzi, ő is indulhatna bármilyen posztért. TV + SztárokOrigoEljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-eljegyeztek-oszter-alexandrat.htmlNégy éve él együtt kedvesével, Popovics Tamással Oszter Alexandra színésznő, Oszter Sándor lánya. A kapcsolatuk most tényleg komolyra fordult, Tamás megkérte Alexandra kezét. Úgy tervezik, a nyáron lesz az esküvő. TV + SztárokOrigoVeronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.