15 éves korában elhunyt a tehetséges olasz focista, Maicol Lentini

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
betegség halál gyász focista labdarúgó tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 éves korában elhunyt az Internazionale fiatal labdarúgó-tehetsége, Maicol Lentini.

Elhunyt az olasz Internazionale fiatal tehetsége, Maicol Lentini – számolt be róla a The Sun. A 15 esztendős fiú súlyos betegséggel küzdött, 2017 januárjában kénytelen volt emiatt otthagyni szeretett klubját és egyúttal feladni álmait.

Az egész futballvilág szorított érte, hogy felépüljön, de sajnos a betegség legyőzte a szervezetét.

Az egész csapat osztozik a család fájdalmában” – írta a klub.

Az olasz focista 15 esztendős volt Forrás: http://drpatrickomalley.com
Az ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoAndytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoJohnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-bunosnek-vallotta-magat-adocsalas-vadjaban-berki-krisztian.htmlBűnösnek vallotta magát Berki Krisztián a legutóbbi tárgyalásán, elismerte bűnösségét. TV + SztárokOrigoAureliót legjobb barátja juttathatja rács mögé: ellene vallott az előkészítő tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-aureliot-legjobb-baratja-juttathatja-racs-moge-ellene-vallott-az-elokeszito-targyalason.htmlVV Aurelio ellen vádat emeltek emberrablás miatt, az egykori valóságsow-győztes akár két évre is rács mögé kerülhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.