Rúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt egy tehetségkutató műsor gyökerestül megváltoztatta Rúzsa Magdi életét. 13 éve nyerte meg a Megasztárt, az évfordulóra közösségi oldalán emlékezett az énekesnő. Megható sorokkal mondott köszönetet.

Rúzsa Magdi 13 éve nyerte meg a MegasztártForrás: instagram.com/ruzsamagdolna

„Tizenhárom évvel ezelőtt, ezen a napon megnyílt előttem egy új világ. Esélyt kaptam egy szebb és jobb életre. Bár tele volt az út nehézségekkel és megpróbáltatásokkal is, de szebb volt, mint reméltem. Rengeteg vágyam teljesült. Annyi mindent megvalósíthattam, amiről álmodtam. Istennek hála! Tanultam, adtam és kaptam, és ami a legfontosabb, megtaláltam magamat, az utamat, a közönségemet és a hangomat. Emlékszem, mi motoszkált a fejemben tizenhárom éve. Tele voltam reménnyel és nem féltem semmitől. Azon a napon szerencsét hoztak nekem a csillagok. Ma valahogy pont ezekkel az érzésekkel és vágyakkal állok a nap alatt. Úgy érzem, ma is megnyílt egy kapu. Adja az Isten, hogy most is jót hozzon az élet. Kíváncsian várom, és tárt karokkal fogadom. Ha kérhetek, ma is azt kérem, hogy mindig legyen közönségem, és mindig legyen dal, amit odaadhatok, hogy tudjak szeretni és szeretve legyek, és hogy legyenek körülöttem angyalok az úton. Köszönöm, hogy még mindig velem vagytok” – írta Magdi.