Rúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetet

Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna -
Rúzsa Magdi köszönet Facebook közösségi oldal Megasztár évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt egy tehetségkutató műsor gyökerestül megváltoztatta Rúzsa Magdi életét. 13 éve nyerte meg a Megasztárt, az évfordulóra közösségi oldalán emlékezett az énekesnő. Megható sorokkal mondott köszönetet.

Rúzsa Magdi 13 éve nyerte meg a Megasztárt Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna

Adja az Isten, hogy most is jót hozzon az élet.

Boros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikónak a mostani volt élete legszomorúbb születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pecsi-ildikonak-a-mostani-volt-elete-legszomorubb-szuletesnapja.htmlPécsi Ildikó betöltötte a 79. életévét, ám a nagy ünneplés elmaradt. A művésznő elárulta, hogy ez élete legszomorúbb születésnapja. TV + Sztárok--Oszter Sándor elárulta, milyen volt lánya, Oszter Alexandra eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-oszter-sandor-elarulta-milyen-volt-lanya-oszter-alexandra-eljegyzese.htmlOszter Alexandra kezét egy nagyszabású bulin kérte meg párja, Popovics Tamás. Mindenki könnyekig hatódott. TV + Sztárok--Világsztár DJ-k véleménye a play gomb vádról: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-vilagsztar-djk-velemenye-a-play-gomb-vadrol-interju.htmlSokszor éri az a kritika a DJ-ket, hogy valójában csak a play gombot nyomkodják és nem is csinálnak semmit. A Life.hu utána járt ennek a témának, világsztár DJ-ket kérdeztünk arról, nekik mi a véleményük erről. Volt, aki kifejezetten felháborodott a kérdésen, míg más inkább elmagyarázta azt, hogy szerinte miért vetítik rájuk ezt a stigmát.TV + Sztárok--Bűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-bunosnek-vallotta-magat-adocsalas-vadjaban-berki-krisztian.htmlBűnösnek vallotta magát Berki Krisztián a legutóbbi tárgyalásán, elismerte bűnösségét.TV + SztárokOrigoRubint Rella megmutatta smink nélküli arcát és a szeplőit ishttp://www.life.hu/sztarok/20190521-rubint-rella-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-es-szeploit-is.htmlÁltalában gondosan ápolt külsővel láthatjuk Rubint Rellát, ám most megmutatta, hogyan fest reggel, amikor még nem sminkeli ki magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.