Kim Kardashian soha nem látott fotókat mutatott esküvőjéről

Forrás: Getty Images for THR/2019 John Shearer/John Shearer
Forrás: Getty Images for THR/2019 John Shearer/John Shearer -
esküvő fotó ceremónia kim kardashian szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt kelt egybe Kim Kardashian és Kanye West. Ebből az alkalomból soha nem látott fotókat mutattak esküvőjükről. 

Olaszországban házasodott össze Kim Kardashian és Kanye West öt évvel ezelőtt. Mostanában ünneplik évfordulójukat, ebből az alkalomból Kim néhány eddig soha nem látott fotót mutatott rajongóinak a ceremóniáról. Párizsból érkeztek repülőn, nagyon rohanós napjuk volt.

„Alig tudtam felvenni a fátylamat, máris nyitottam az ajtót, siettem, mert Andrea Bocelli már énekelt. Nem akartam kihagyni. Egészen addig nem tudtam, hogy tényleg ő énekel-e, amíg oda nem értem. Belül sikítoztam. Annyira csodás emlékem van arról a napról” – írta bejegyzésében Kim Kardashian.

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoEzért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi hangját szinkronizálták az Apám beájulna című filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-csosz-bogi-hangjat-szinkronizaltak-az-apam-beajulna-cimu-filmben.htmlCsősz Bogi elárulta, annak idején végig szinkronizálták az Apám beájulna című filmben. TV + Sztárok--Baukó Éva és Aurelio a közösségi oldalakon osztják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-bauko-eva-es-aurelio-a-kozossegi-oldalakon-osztjak-egymast.htmlBaukó Éva és Aurelio ezúttal is a közösségi oldalaikon osztják egymást, nem tudnak meglenni békében. TV + SztárokOrigoSáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távolhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-safar-aniko-lanyaban-nyomott-hagyott-hogy-anyja-sokat-volt-tavol.htmlSáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele. TV + Sztárok--Egy mesterember sem vállal szívesen munkát Galambos Lajosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-egy-mesterember-sem-vallal-szivesen-munkat-galambos-lajosnal-mocsa.htmlNincs szakember, aki szívesen vállana munkát Galambos Lajosnál: a harmincmillió forint értékű áram-, víz- és gázlopással meggyanúsított trombitás ügyébe ugyanis még véletlenül sem akarnak belekeveredni. A zenész álnevet használ, ha valami meghibásodik mocsai birtokán, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.