Liptai Claudia nevével visszaéltek: ezt állítják a műsorvezetőről

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia álhír hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia sem úszta meg: csaló oldal élt vissza a műsorvezető nevével és fotójával. 

Nagyon sok sztárral fordul elő, hogy arcképét különböző termékekhez jogtalanul használják fel. Liptai Claudia fotójával most egy diétás árut próbálnak reklámozni, ráadásul egy kamuinterjút is kreáltak a hirdetéshez.

Liptai Claudia nevével visszaéltek Forrás: Instagram/Liptai Claudia

„Liptai Claudia ellen pert indítottak a fogyás titkának kifecsegése miatt” – olvasható a címben, amelyre rákattintva egy külföldi oldalra jutott a Ripost. Ott azt írják, hogy a Dietetikusok Országos Szövetsége indított eljárást a sztár ellen, aki az álinterjúban elmondta, telefonszámot kellett cserélnie a feljelentés miatt és testőröket is fogadott. Természetesen az egészből egy szó sem igaz, de a lap szerint már egymillióan látták a hirdetést. Remélhetőleg senki nem dőlt be az álhírnek.

Dolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoSzínészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoEzért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigoHajdú Péter még mindig nem mutatta be gyerekeinek új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-hajdu-peter-meg-mindig-nem-mutatta-be-gyerekeinek-uj-szerelmet.htmlHajdú Péter elárulta, mi az oka annak, hogy még mindig nem mutatta be párját gyermekeinek. TV + SztárokOrigoElképesztő pózban fotózták Sáfrány Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-elkepeszto-pozban-fotoztak-safrany-emese-aleskat.htmlLégtornászként edzi a testét Sáfrány Emese, azaz Aleska. Most olyan gyakorlatot mutatott közösségi oldalán, amelytől elakadt a szavunk is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.