Mélybe vetette magát a hídról egy tinédzser Pozsonyban

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Sebnem Coskun -
Pozsony zuhanás öngyilkos tinédzser öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mélybe vetette magát egy 17 éves lány Pozsonyban.

A pozsonyi SNP hídon található Ufo étterem kilátójáról vetette magát a mélybe egy 17 éves lány – számolt be róla a TV JOJ információi alapján a Ripost. A portál azt írja, a tinédzser egy parkoló autóra zuhant, kritikus állapotban szállították kórházba a mentők, jelenleg mélyaltatásban tartják.

Részleteket egyelőre nem lehet tudni az esettel kapcsolatban.

Fentről vetette mélybe magát a lány – Képünk illusztráció Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Sebnem Coskun
Időjárás: a hétvégén több napsütés, kevesebb eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190523-idojaras-a-hetvegen-tobb-napsutes-kevesebb-eso-varhato.htmlAz esős hétköznapok után a hétvége némi napsütéssel kecsegtet. A kirándulóidőt csak néhol szakíthatja meg zápor, zivatar. NewsOrigoEdzőteremben maszturbált egy férfi, örökre kitiltották onnan (18+)http://www.life.hu/news/20190522-edzoteremben-maszturbalt-egy-ferfi-orokre-kitiltottak-onnan-18.htmlÖrökre kitiltották a hálózat összes edzőterméből azt a dél-afrikai férfit, aki a zsúfolt konditerem közepén maszturbált. NewsOrigo15 éves korában elhunyt a tehetséges olasz focista, Maicol Lentinihttp://www.life.hu/news/20190522-15-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-olasz-focista-maicol-lentini.html15 éves korában elhunyt az Internazionale fiatal labdarúgó-tehetsége, Maicol Lentini. News--Ez az oka a májusi szeszélyes időjárásnakhttp://www.life.hu/news/20190520-ez-az-oka-a-majusi-szeszelyes-idojarasnak.htmlSzakértő adta meg a magyarázatot arra, miért is ilyen szeszélyes a májusi időjárás. NewsOrigoLeleplezték az Insta-sztárok fotóit: nincs sok közük a valósághozhttp://www.life.hu/news/20190520-lelepleztek-az-insta-sztarok-fotoit-nincs-sok-kozuk-a-valosaghoz.htmlEgy internetes fórumon leleplezték az Insta-sztárokat: kiderült, fotóik nem is türközik a valóságot. NewsOrigoA norvég Ayla Kirstine szabadidejében lóként üget: rengetegen nézik a videóithttp://www.life.hu/news/20190520-a-norveg-ayla-kirstine-szabadidejeben-lokent-uget-rengetegen-nezik-videoit.htmlInternetes sztárrá vált az Ayla Kirstine nevű norvég nő a videóinak köszönhetően, amelyeken úgy üget, mint egy ló. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.