Voksán Virág elképesztően vékony hét hónappal a szülés után – fotó

karcsú szülés után Voksán Virág sztáranyuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág ismét megvillantotta bombatestét.

Voksán Virág hét hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Beninek. A csinos sztáranyuka szerencsés típus, a szülést követően elképesztően hamar visszanyerte régi alakját. Ezt most egy friss fotóval újra bizonyította: a TV2-ben vendégeskedett és az alkalomra egy testhezálló kék felsőt és mintás nadrágot választott. Bombaformában van: nagyon karcsú és a hasa is lapos.

Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoDolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoNótár Mary szerint törvénytelenül, bosszúból tiltották le a klipjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-notar-mary-szerint-torvenytelenul-bosszubol-tiltottak-le-a-klipjet.htmlAz énekesnő klipjét letiltották, Nótár Mary szerint törvénytelenül és bosszúból. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSáfár Anikó lányában nyomott hagyott, hogy anyja sokat volt távolhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-safar-aniko-lanyaban-nyomott-hagyott-hogy-anyja-sokat-volt-tavol.htmlSáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózták Emily Ratajkowskit – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-anyaszult-meztelenul-fotoztak-emily-ratajkowskit.htmlEmily Ratajkowski újra ledobta a textilt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.