Nem szokványos párkapcsolatban él a 20 éves Max és kedvese, Johnny. A nő a nap nagy részében úgy viselkedik, mint egy 5 éves óvodás, a párja pedig az apját játssza. 

"Max vagyok, és húszéves – de nem igazán, mert valójában öt" – idézi a Bors a 20 éves Max szavait, aki boldog párkapcsolatban él a 31 éves Johnnyval. A Kentuckyban élő szerelmesek kicsit sem szokványosak, ugyanis Max idejük nagy részében úgy viselkedik, mint egy ötéves. 

Gyakran mennek játszótérre, ahol Max játszik, ugrál a pocsolyákban. Időben le kell feküdnie, meg kell ennie mindent a tányérjáról, ha pedig rosszalkodik, büntetést kap. A róluk készült dokumentumfilmben elmondják, hogy DDLG-kapcsolatban élnek, amely magyarra fordítva annyit tesz: "domináns apu, kicsi lány". 

Johnny alakítja az édesapát, aki védelmezi a lányt, mesét olvas neki, és hagyja játszani. "Nagyon sokan vannak a DDLG-közösségben, akik ezt szexuális értelemben is csinálják, de én nem tartozom közéjük. Számomra ez egy teljesen szexmentes kapcsolat. Sokszor kicsi vagyok, főleg, ha itthon vagyunk" – mondta Max a dokumentumfilmben.