Csaknem egymilliárd forintot kapott kártérítésként a sztárügyvédei révén egy magyar férfi Amerikában, aki egy építkezésen zuhant le úgy, hogy eltört a keze.

Erik tíz évvel ezelőtt költözött a családjával Amerikába. Jól éltek odakint, 2015-ben azonban baleset érte egy építkezésen, lezuhant egy létráról. Kéztörése miatt nem tudott dolgozni, és érezte, hogy így nem fognak tudni megélni a feleségével és két közös gyermekükkel.

Ekkor fordult Rónai Péter és partnere, Holly Ostrov Ronai ügyvédi irodájához. Tudta ugyanis, hogy a sztárügyvédek még annak a barátjának is elintézték a kártérítést, aki a saját hibájából, részegen zuhant le munka közben.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Erik tőlük várta a segítséget, és meg is kapta: a per végén 3,25 millió dollárt, azaz csaknem egymilliárd forintot kapott.

Az okozott kárt meg kell térítenie annak, aki mások gondatlanságából balesetet szenved, ami miatt az élete gyökeresen megváltozik. Kártérítést kell kapnia, mégpedig olyat, amely képes ellensúlyozni az ügyfelem kárát" – mondta a Blikknek Rónai Péter.