Időjárás: jön az eső és a lehűlés

Fotó: Polyák Attila - Origo -
eső tavasz időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén kiváló, tavaszias időjáráshoz lehetett szerencsénk, de ez sajnos a héten nem folytatódik. Jön az eső, és a hőmérséklet is csökken.

Hétfőn és kedden erősen gomolyfelhős lesz az ég, és dél, délnyugat felől több hullámban várható eső, zápor, zivatar, elszórtan felhőszakadás. Egyelőre marad a meleg idő: délutánonként 23–27 °C körüli értékeket mérhetünk.

Megint esni fog Fotó: Polyák Attila - Origo

Szerdán átmenetileg csökken, majd déltől újra erősen megnövekszik a felhőzet. Zápor, eső szórványosan alakul ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. 21 fok köré csökken a hőmérséklet. Csütörtökön estig marad a borongós időjárás, elszórtan fordul elő újabb csapadék. Tovább gyengül a felmelegedés: délután már csak 17–22 fok valószínű – írja a Köpönyeg.hu.

Gerkary Bracho Blequett elképesztően hosszú nyelvéről lett híres – videóhttp://www.life.hu/news/20190523-gerkary-bracho-blequett-elkepesztoen-hosszu-nyelverol-lett-hires-video.htmlAz orrát, a könyökét, de még a szemgolyóját is meg tudja nyalni ez a lány, akinek extrahosszú a nyelve. News--Lucy Jones szeizmológus zenével mutatja meg a klímaváltozás hangjáthttp://www.life.hu/news/20190520-lucy-jones-szeizmologus-zenevel-mutatja-meg-a-klimavaltozas-hangjat.htmlLucy Jones szeizmológus 1880-tól kezdve használt fel adatokat azért, hogy zenével mutathassa meg a klímaváltozás hangját. Az eredmény ámulatba ejtő lett. News--Egy nő megmutatta, hogyan kell egyben bekapni egy tölcsér fagyithttp://www.life.hu/news/20190520-egy-no-megmutatta-hogyan-kell-egyszerre-bekapni-egy-tolcser-fagyit.htmlPróbáltál már egyben bekapni egy egész tölcsér fagyit? Nem? Akkor megmutatjuk, milyen, amikor valaki nemcsak megpróbálja, hanem meg is csinálja. NewsOrigoA 20 éves Max óvodásként viselkedik, a párja pedig az apukájakénthttp://www.life.hu/news/20190524-a-20-eves-max-ovodaskent-viselkedik-parja-pedig-az-apukajakent.htmlNem szokványos párkapcsolatban él a 20 éves Max és kedvese, Johnny. A nő a nap nagy részében úgy viselkedik, mint egy 5 éves óvodás, a párja pedig az apját játssza. News--Diana hercegnő halálos balesetéből készít vásári látványosságot egy múzeumhttp://www.life.hu/news/20190525-diana-hercegno-halalos-balesetebol-keszit-vasari-latvanyossagot-egy-muzeum.htmlHárom dimenziós installációban lehetnek részesei a látogatók Diana hercegnő halálos balesetének, és arra is megkereshetik a választ, hogy vajon mi okozta a tragédiát – ezt a borzalmas látványosságot alkotta meg a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum. News--Fehér fényárban úszó, hatalmas meteoritot láttak Ausztrália fölötthttp://www.life.hu/news/20190524-feher-fenyarban-uszo-hatalmas-meteoritot-lattak-ausztralia-folott.htmlFehér fényben úszó, hatalmas tűzgömb szelte ketté az ausztrál eget a napokban. A szakértők elárulták, hogy tehet-e kárt egy ilyen égitest a Földön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.