VV Fanni elrablójának, B. Lászlónak előzetes letartóztatását a bíróság két hónappal meghosszabbította. A férfi azért könyörgött, hogy engedjék haza.

A bíróság szerint fennáll a szökés vagy a bűnismétlés veszélye, ezért két hónappal meghosszabbította VV Fanni elrablójának előzetes letartóztatását – tudta meg a Bors B. László korábbi ügyvédjétől, dr. Brodmann Pétertől.

VV Fanni elrablója haza akar menniForrás: RTL

„Mindössze félórás tárgyalás volt, ahol szinte szó szerint ugyanazokra az okokra hivatkoztak, mint legutóbb: szökés, elrejtőzés, bűnismétlés veszélye. Úgyhogy László július 27-éig biztosan benn marad"  – mondta az ügyvéd. A lap a férfi jelenlegi védőjével is beszélt. Kiderült, hogy ezúttal is videón kapcsolták a tárgyalóterembe B. Lászlót, aki azért könyörgött, hogy engedjék haza. „Haza akarok menni! Engedjenek haza a szüleim házába, nem szöknék, nem bujdosnék, ugyanis nincs miért! Nem követtem el, amivel gyanúsítanak" – kezdte B. László, aki azt is kifejtette, szerinte az alapos gyanú sem áll fent, hogy emberölés történt volna,  pláne nem, hogy ő követte el, mert mindössze annyit lehet tudni, hogy Fanni eltűnt. Hozzátette, ugyanúgy élte az életét Fanni eltűnése után, ugyanott lakott, közlekedett, ugyanazokat a telefonokat használta, ami szerinte az ártatlanságát támasztja alá. Akkoriban ráadásul a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe is bement B. László tárgyalni a dandártábornokkal, ugyanis a rabokkal szörfdeszkákat akart gyártatni. „Aki embert öl, és szökni készül, az nem ezt teszi" – mondta a védő.