VV Fanni elrablója, B. László azért könyörgött, hogy engedjék haza

Forrás: RTL -
B. László előzetes haza VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni elrablójának, B. Lászlónak előzetes letartóztatását a bíróság két hónappal meghosszabbította. A férfi azért könyörgött, hogy engedjék haza.

A bíróság szerint fennáll a szökés vagy a bűnismétlés veszélye, ezért két hónappal meghosszabbította VV Fanni elrablójának előzetes letartóztatását – tudta meg a Bors B. László korábbi ügyvédjétől, dr. Brodmann Pétertől.

VV Fanni elrablója haza akar menni Forrás: RTL

László július 27-éig biztosan benn marad"

„Haza akarok menni! Engedjenek haza a szüleim házába, nem szöknék, nem bujdosnék, ugyanis nincs miért! Nem követtem el, amivel gyanúsítanak"

szerinte az alapos gyanú sem áll fent, hogy emberölés történt volna,

pláne nem, hogy ő követte el, mert mindössze annyit lehet tudni, hogy Fanni eltűnt. Hozzátette, ugyanúgy élte az életét Fanni eltűnése után, ugyanott lakott, közlekedett, ugyanazokat a telefonokat használta, ami szerinte az ártatlanságát támasztja alá. Akkoriban ráadásul a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe is bement B. László tárgyalni a dandártábornokkal, ugyanis a rabokkal szörfdeszkákat akart gyártatni. „Aki embert öl, és szökni készül, az nem ezt teszi" – mondta a védő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.