Curtis és Kriszti elárulta, különleges nevet választottak gyermeküknek

Forrás: Insatgram/Curtis -
Krisztike név Curtis gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és szerelme, Kriszti első közös gyermeke augusztus elején érkezik, és nagyon különleges nevet fog kapni. 

Curtis és Kriszti közös gyermeke nyáron érkezik, a pici kicsit fel is borította a nyári terveiket. Hatalmas esküvőt szerettek volna tartani augusztusban, de a baba miatt hamarabb, és sokkal szűkebb körben házasodtak össze, csak a család és a közeli barátok voltak jelen.

Curtis és felesége, Kriszti Forrás: Instagram/Curtis

„Annyiban van hiányérzetem, hogy jobb lett volna egy nagy lagzi" – mondta Curtis a Mokkában, de természetesen a pici sokkal fontosabb. Már nagyon készülnek a baba érkezésére, akinek különleges nevet választottak. „Annyit elárulhatunk, hogy görög neve lesz" – mondta Curtis. Kiderült, hogy ő találta ki ezt a nevet a gyermeküknek.

George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet http://www.life.hu/sztarok/20190528-george-michael-egykori-szerelme-fadi-fawaz-bortonbe-kerulhet.htmlNem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz. TV + Sztárok--Távozik a Barátok köztből Mezei Lédahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-tavozik-a-baratok-koztbol-mezei-leda.htmlTávozik a Barátok köztből Mezei Léda színésznő. TV + Sztárok--II. Erzsébet megszegi a protokollt néhai alkalmazottja miatt: részt vesz a temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ii-erzsebet-megszegi-a-protokollt-nehai-alkalmazottja-miatt-reszt-vesz-a-temetesen.htmlII. Erzsébet elvesztette egykori házvezetőnőjét, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolt: valószínűleg a protokollt megszegve részt vesz majd a temetésen. TV + Sztárok--Galambos Lajcsi lányának, Boginak az ujján gyűrű csilloghttp://www.life.hu/sztarok/20190528-galambos-lajcsi-lanyanak-boginak-az-ujjan-gyuru-csillog.htmlGalambos Bogi a közösségi oldalára egy olyan fotót töltött fel, amelyen egy fiú fogja a kezét, és az ujján egy gyűrű csillog. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMolnár Anikó szerint nem természetes oka volt a kutyája elpusztulásánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-molnar-aniko-szerint-nem-termeszetes-oka-volt-kutyaja-elpusztulasanak.htmlMolnár Anikó hirtelen vesztette el a kutyáját, és úgy gondolja, nem természetes úton pusztult el kedvence. Nem nyugszik, amíg ki nem deríti, mi történt. TV + SztárokOrigoVégre kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-vegre-kiderult-mi-lesz-berenyi-miklos-sorsa-a-baratok-koztben.htmlBerényi Miklós a Barátok közt főszereplője már több mint húsz éve. Pár héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy kérdésessé vált a sorsa. A Blikk úgy tudja, a sorozatnál már tervezik a fifikás üzletember nélküli időszakot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.