Galambos Lajos eljegyzés Galambos Boglárka gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Bogi a közösségi oldalára egy olyan fotót töltött fel, amelyen egy fiú fogja a kezét, és az ujján egy gyűrű csillog.

Galambos Lajcsi is nagyot nézett akkor, amikor meglátta a lánya friss fotóját, amelyet a közösségi oldalára töltött fel. A kép Törökországban készült, Bogi kezét egy fiú fogja, az ujján pedig egy gyűrű csillog. A zenész persze azonnal kérdőre vonta a lányát és kiderült, hogy eljegyzésről szó sincs.

Azért egy pillanatra felszaladt a szemöldököm, és azt hittem, nélkülem jegyezték el a lányomat, de pusztán arról van szó, hogy egy cég kérte meg, készítsen reklámfotót, és ossza meg a követőivel. A kezét egyébként az a bizonyos srác fogja, mert együtt utaztak Törökországba a napokban, hogy együtt ünnepeljék a fiú születésnapját" – idézi Lajcsi szavait a Ripostból a Blikk.

Galambos Lajos megijedt, hogy nem is szólt neki a lánya az eljegyzéséről Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.