Priscilla Presley elszólhatta magát: Elvis valójában él

Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Keystone -
halál Elvis Presley interjú rajongók Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy 2007-es videó Priscilla Presleyről, amelyben jelen időben beszélt elhunyt férjéről, Elvisről.

Újra elkezdtek reménykedni a rajongók abban, hogy Elvis Presley valójában ma is él. Régóta pletykálják, hogy a Rock 'n' Roll királya életben van, és most egy interneten felfedezett videó újra okot adott a reményre.

Egy 2007-es felvételről van szó, amelyben Priscilla Presley arról beszélt, hogy otthonában három tévé van, és Elvis imádja a focit. Mivel elhunyt férjéről nem múlt időben beszélt, a rajongók feltételezik, hogy talán nem is halt meg, csupán titkolják, hogy él – számolt be róla a Daily Star.

Elvis Presley és Priscilla Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Keystone
Renée Zellweger nagyon megváltozott: új sorozata premierjén fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-renee-zellwegger-nagyon-megvaltozott-uj-sorozata-premierjen-fotoztak.htmlÚj sorozatot forgatott Renée Zellweger. A színésznőt az utóbbi években többször érte az a vád, hogy túlzásba esett, ami a plasztikai műtéteket illeti. Igaz, sokat változott, ám a legutóbbi fotóin fantasztikusan néz ki. TV + Sztárok--Kiszivárogtak Iggy Azalea félpucér képeihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-kiszivarogtak-iggy-azalea-felpucer-kepei.htmlFelkerültek az internetre azok a félpucér képek Iggy Azaleáról, amelyeknek közzétételét ő soha nem engedélyezte. TV + SztárokOrigoSirokai Diána bugyi nélkül mutatta meg idomait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sirokai-diana-bugyi-nelkul-mutatta-meg-idomait.htmlSirokai Diána nem rejtegeti dús idomait: bugyi nélkül mutatta meg testét a követőinek. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi falatnyi bugyiban látható legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-palvin-barbi-falatnyi-bugyiban-lathato-legujabb-fotojan.htmlMostanában kevésbé aktív a közösségi oldalán Palvin Barbara, ám most egy igazán szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--A nagymamáját gyászolja Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190529-nagymamajat-gyaszolja-der-heni.htmlDér Heni a közösségi oldalán elárulta, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsanna szexi bikinis fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190529-jakabos-zsuzsanna-szexi-bikinis-fotot-osztott-meg.htmlNemcsak sikeres, hanem gyönyörű is Jakabos Zsuzsanna. Az úszónő most egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.