Időjárás: a június is sok esővel kezdődik

június eső csapadék időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A június is sok esővel kezdődik a hétvégén. Emellett viszont melegszik a levegő, vasárnap néhol 27 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, a Dunántúl északnyugati részei lehetnek naposabbak. Elsősorban a déli és keleti megyékben lehet elszórtan zápor, néhol zivatar. Másutt kisebb a csapadék valószínűsége. A szél megélénkül, Sopron környékén és a Zemplénben olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 8-13, a legmagasabb 19-23 fok között valószínű.

Szombaton, június elsején az ország déli, délkeleti felén többnyire erősen vagy közepesen felhős lesz az ég, több helyen várható eső, zápor, egy-egy zivatar. Északabbra több napsütésre van kilátás, csak helyenként valószínű csapadék. A szél élénk, néhol erős lesz. A leghidegebb órákban 10-16 fok lesz. Napközben 18-25 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap napos időre lehet számítani, de több helyen alakul ki zápor, zivatar is. A szél többfelé megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A minimumhőmérséklet 10-16, a maximumhőmérséklet 22-27 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Hujber Feri exfeleségére, Tölgyesi-Khell Cynthiára ismét rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hujber-feri-exfelesegere-tolgyesi-khell-cynthiara-ujra-ratalalt-a-boldogsag.htmlÚjra szerelmes Hujber Feri exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia. TV + Sztárok--Első közös nyaralásán durván összeveszett Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elso-kozos-nyaralasan-durvan-osszeveszett-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elárulta, életük első közös nyaralásán csúnyán összevesztek. TV + Sztárok--Elvesztette szerelmét Lovas Rozi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elvesztette-szerelmet-lovas-rozi-szineszno.htmlÉlete legnagyobb fájdalmáról vallott A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi. TV + SztárokOrigoA túl sok alvás rosszabb hatással van a memóriára, mint a túl kevéshttp://www.life.hu/sztarok/20190530-a-tul-sok-alvas-rosszabb-hatassal-van-a-memoriara-mint-a-tul-keves.htmlAz alvásigény korosztályonként változik, de egy új kutatás rávilágított arra, hogy a túl sok szunyálás talán még rosszabb is lehet, mint a túl kevés. TV + SztárokArnóczky Noémi énekesnő műsorvezetőként tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190530-arnoczky-noemi-enekesno-mosorvezetokent-ter-vissza-a-kepernyore.htmlMűsorvezetőként debütál Arnóczky Noémi énekesnő. Az Építők című műsorban lesz Czető Roland műsorvezetőtársa. TV + Sztárok--Liptai Claudia a dunai hajóbalesetről posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-liptai-claudia-a-dunai-hajobalesetrol-posztolt.htmlLiptai Claudiát is mélyen megrendítette a szerda esti hajóbaleset. Közösségi oldalán emlékezett meg az áldozatokról.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.