Vitányi Judit, a TV2 műsorvezetője újra szerelmes

TV2 műsorvezető fogyás inzulinrezisztencia szerelem Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pajzsmirigy-alulműködése és inzulinrezisztenciája miatt komoly diétára fogták Vitányi Juditot. Mostanra elérte a kívánt alakot és a szerelem is újra beköszöntött az életébe. 

„Szörnyű volt, hogy bármit csináltam, semmit sem formálódtam. Amíg nem tudtam, mi bajom, mindenféle 'szuper' diétát kipróbáltam, ami nemhogy segített volna, inkább ártott. Ma viszont élvezem, hogy végre sikerült elérnem ezt a formát, de rengeteget küzdöttem az alakomért, úgyhogy a diéta és az edzés számomra ma már életforma” – mesélte a Borsnak Vitányi Judit, a Tények Reggel műsorvezetője, akinél pajzsmirigy-alulműködést és inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak.

Vitányi Judit újra szerelmes Forrás: Instagram/tenyektv2

Nemcsak az egészség, hanem a szerelem is beköszöntött az életébe. „Hét évig voltam egyedül, de most azt érzem, megérkeztem. Lassan egy éve olyan férfi van mellettem, amilyenről mindig is álmodtam. Nagyon harmonikus az életünk, de egyelőre nem kapkodunk semmivel, élvezzük, hogy megtaláltuk egymást. Szeretnénk utazni, közös élményeket gyűjteni, aztán jöhet a többi is. Természetesen nem zárkózunk el se esküvőtől, se családalapítástól” – árulta el a lapnak Judit.

Medveczky Ilona benyugtatózott egy férfit, mert az nem akarta elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-medveczky-ilona-benyugtatozott-egy-ferfit-mert-az-nem-akarta-elengedni.htmlMedveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta. TV + Sztárok--Ashton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkossági ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-ashton-kutcher-vallomast-tett-egykori-baratnoje-gyilkossagi-ugyeben.htmlAshton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkosságának ügyében: későn jelent meg a megbeszélt randin. TV + Sztárok--Galambos Lajos már a végrendeletét is megírtahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-galambos-lajos-mar-a-vegrendeletet-is-megirta.htmlLagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta végrendeletét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajas László újra megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hajas-laszlo-ujra-megnosult.htmlA Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László. TV + Sztárok--Jennifer Aniston beszélt Angelina Jolie-val – ezt mondta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-jennifer-aniston-beszelt-anelina-jolieval-ezt-mondta-neki.htmlJennifer Aniston közvetlenül a Mr. és Mrs. Smith forgatása előtt futott össze Angelina Jolie-val: most elárulta, mit mondott neki. TV + SztárokOrigoTestvérével, Ádámmal él együtt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-testverevel-adammal-el-egyutt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka továbbra is szingli, egyelőre testvérével, Ádámmal él együtt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.