Istenes Bence veszélyesen robogózott Máltán: egy ilyen mutatvány a jogsiba is kerülhet

Forrás: Instagram / Istenes Bence -
Málta Istenes Bence robogó jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence Máltán mutatott be veszélyes mutatványt robogójával. Egy ilyen miatt akár a jogosítvány is ugorhat.

Istenes Bence Máltán nyaralt, ahol robogót is kölcsönöztek. A műsorvezető menet közben azonban egy igen veszélyes mutatványt mutatott be, ugyanis felguggolt a robogó ülésére. Az esetről készült, azóta eltűnt videót Instagram-sztoriban osztotta meg Bence, de mindenkit igyekezett megnyugtatni, hogy forgalomtól elzárt területen történt a mutatvány.

Istenes Bence veszélyes mutatványt mutatott be Forrás: Instagram / Istenes Bence

A Bors felkereste Dobrocsi Endre közlekedési szakértőt az esettel kapcsolatban. „Nincs abban a helyzetben a vezető, hogy beavatkozzon a jármű fékrendszerébe. Nem egy stabil helyzet. Egy mozgó motorkerékpáron ül olyan pozícióban, amely nem felel meg a fülében lévő egyensúlyt szabályozó szerv működésének. Ilyenkor instabillá tud válni a jármű" – mondta. A művelet komoly vétségnek számít.

Közúti közlekedés veszélyeztetése, ami történt.

Koós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Várkonyi Andrea: ezért van még mindig egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-maganeleterol-vallott-varkonyi-andrea-ezert-van-meg-mindig-egyedul.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát. TV + SztárokOrigoTóth Gabi részvétét fejezte ki a dunai hajóbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-toth-gabi-reszvetet-fejezte-ki-a-dunai-balesettel-kapcsolatban.htmlTóth Gabi megrendülését fejezte ki a közösségi oldalán a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--Xantus Barbara 16 évvel fiatalabb férfit szeret: a korkülönbség miatt nem szakítana velehttp://www.life.hu/sztarok/20190531-xantus-barbara-16-evvel-fiatalabb-ferfit-szeret-a-korkulonbseg-miatt-nem-szakitana-vele.htmlXantus Barbara nem hitte, hogy vele ez megtörténhet, de váratlanul beleszeretett egy nála 16 évvel fiatalabb férfiba másfél évvel ezelőtt. Azóta boldog és elégedett. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.