Kelemen Anna arca teljesen megváltozott az elmúlt hónapokban – Fotó

Kelemen Anna külső változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna külseje az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Vajon mi történt vele?

Senki sem érti, mi történhetett az egykori plasztik playmate lánnyal, aki azt sem rejtette soha véka alá, hogy árulja a testét.

A vetkőzéseiről és szabadszájúságáról elhíresült plasztikceleb az elmúlt időszakban alaposan megváltozott. Az egykor pirospozsgás, agyonsminkelt nyuszilány mára árnyéka önmagának. Sápadt, beesett az arca, és ha jól megnézzük az új fotóit, azt is láthatjuk, hogy nagy valószínűséggel újabb beavatkozásokon is átesett.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Szolgaként kezelte Vilmos herceg Katalin hercegnét a kapcsolatuk elejénhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szolgakent-kezelte-vilmos-herceg-katalin-hercegnet-kapcsolatuk-elejen.htmlMég az egyetemen kezdődött Vilmos herceg és Katalin hercegné, akkori nevén Kate Middleton szerelme. A pár kapcsolata igencsak viharosan indult, egy egyetemi barátjuk pedig most meglepő részleteket árult el. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a 2000-es évek szívtiprói: Brandon Flowers és Tom Welling is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-igy-neznek-ki-ma-a-2000es-evek-szivtiproi-brandon-flowers-es-tom-welling-is-megvaltoztak.htmlA 2000-es évek tinédzsereinek is volt kikért rajonganiuk, egyes sztárok azóta is a köztudatban vannak, míg mások szinte teljesen eltűntek. Az azonban biztos, hogy mindannyian, akik miatt egykor pillangók repkedtek a gyomrunkban, nagyon megváltoztak. Így néznek ki ma. TV + SztárokOrigoŐ Tornóczky Anita szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190531-o-tornoczky-anita-szerelme.htmlTornóczky Anita újra boldog: meg is mutatta kedvesét. TV + SztárokOrigoÍme a fotók Elton John első házasságáról, amikor egy nőt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-ime-a-fotok-elton-john-elso-hazassagarol-amikor-egy-not-vett-el.htmlVilágszerte imádják Elton Johnt, a zenész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Ám azt kevesen tudják, hogy első házassága egy nővel köttetett, amelyről most fotók is napvilágot láttak. TV + Sztárok--Jolly is megszólalt tönkrement házasságáról: ezért szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-jolly-is-megszolalt-tonkrement-hazassagarol-ezert-szakitottak.htmlTönkrement Suzy és Jolly házassága. Habár eleinte csak pletykák keringtek erről, mára mindketten megerősítették: vége a kapcsolatuknak. TV + Sztárok--Hujber Feri exfeleségére, Tölgyesi-Khell Cynthiára ismét rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hujber-feri-exfelesegere-tolgyesi-khell-cynthiara-ujra-ratalalt-a-boldogsag.htmlÚjra szerelmes Hujber Feri exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.