turkáló Für Anikó öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Für Anikó elárulta, hogy turkálókban vásárolja a ruháit.

Für Anikó volt a FEM3 Café vendége, ahol a kamerák előtt elárulta, soha nem költ méregdrága holmikra, ruháit inkább turkálókból szerzi be.

Azt gondolom, hogy jól öltözni nem pénz, hanem stílus, ízlés és önismeret kérdése. A racionalitáson túl, hogy miért fizessem én mások bérleti díját a méregdrága plázában, még egyedi darabokat is kapunk. Engem nem zavar az, ha valami szembejön velem, de látom a ruhákon, hogy milyen hálózat... A vadászösztön ilyenkor feltámad bennem és csodálatos kincsekre lehet akadni remek minőségben és fillérekért. (...) Szerény körülmények között nőttem fel és azt tanultam, a soknál több az elég. Szeretek sportot űzni abból, hogy a minimumból kihozni valamit... Ezt kihívásnak érzem, akár lakásfelújításról vagy öltözködésről van szó” – mondta a színésznő a műsorban, majd hozzátette, ha valaki félmilliót képes kiadni egy táskáért, az sürgősen forduljon pszichológushoz.

Másodjára lesz a Balatoni Nyár egyik háziasszonya Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190605-masodjara-lesz-a-balatoni-nyar-egyik-haziasszonya-szabo-erika.htmlImmár második alkalommal lesz a Balatoni Nyár egyik műsorvezetője Szabó Erika. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston elmondta, milyen érzés volt, amikor Brad Pitt elhagyta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-jennifer-aniston-elmondta-milyen-erzes-volt-amikor-brad-pitt-elhagyta-ot.htmlAngelina Jolie miatt hagyta el Jennifer Anistont Brad Pitt 2005-ben. Aniston akkor mindent elmondott arról, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--VV Vivien szakításukról és az abortuszról beszélt őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-vv-vivien-szakitasukrol-es-az-abortuszrol-beszelt-oszinten.htmlA ValóVilág 9 szerelmespárja volt Vivien és Krisztián. Vivien most őszintén beszélt a szakításról, valamint az abortuszról is. TV + Sztárok--Istenes Bence élő adásban szólt be Kiss Ramónánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-istenes-bence-elo-adasban-szolt-be-kiss-ramonanak.htmlMeglehetősen sértő mondatot vágott Kiss Ramóna fejéhez Istenes Bence. Szerencsére a műsorvezető poénra vette. TV + Sztárok--Kínos gyermekkori sztorit osztott meg Rudolf Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-kinos-gyermekkori-sztorit-osztott-meg-rudolf-peter.htmlRudolf Péter egy kínos gyermekkori sztorit osztott meg magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKamilla hercegné unokahúgára vetett szemet Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kamilla-hercegne-unokahugara-vetett-szemet-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg szíve nem mindig Katalin hercegnéért dobogott, ez persze természetes. Most azonban azt is tudni lehet, hogy az egyik lány, akire korábban szemet vetett, Kamilla hercegné unokahúga volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.