A börtönben elhunyt B. József, Szita Bence egyik gyilkosa

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
gyilkosság halál börtön tényleges életfogytiglan B. József Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleges életfogytiglani börtönbüntetését töltötte Szita Bence egyik gyilkosa, B. József, aki a napokban hosszú betegség után elhunyt. 

Elhunyt a börtön falai között Szita Bence egyik gyilkosa, B. József – tudta meg a Blikk. Az információt a férfi ügyvédje is megerősítette. B. József egyébként végig tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz.

Mint ismeretes, 2012 októberében nevelőapja élettársa elcsalta a háztól a 11 éves Szita Bencét. Két társával megkínozták és élve elásták a fiút Sántos külterületén. Később kiásták és Toponár területén temették el.

Tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kaptak Szita Bence gyilkosai Fotó: Magócsi Márton - Origo

Mindhárom gyilkost tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A kisfiú nevelőapjának korábbi élettársa, P. Erika szintén a börtönben halt meg. Daganatos betegség támadta meg, lemondott a kemoterápiáról – írja a lap. A harmadik gyilkos, K. József még életben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.