Megnősül Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője

házasság nősülés Forró Bence Balatoni nyár (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője hamarosan oltár elé vezeti menyasszonyát.

Forró Bence a Borsnak elárulta, jövőre vezeti oltár elé szerelmét, Flórát.

Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője Forrás: Facebook

„A lakásvásárlás rengeteg pénzt és energiát vitt el, és nem akartunk kapkodni, úgyhogy a jövő év az esküvőnk éve. Szeretnénk szűk körűt, meghittet, és hogy az a nap csak rólunk szóljon, amit elég nehéz kivitelezni, úgyhogy még tervezés alatt van, hogy is lenne a legideálisabb” – árulta el a Borsnak a műsorvezető.

Arcon szúrták a rappert: vérben úszva találták meg az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-arcon-szurtak-a-rappert-verben-uszva-talaltak-meg-az-utcan.htmlVérbe fagyva találtak rá a rapperre, akit megtámadtak és arcon szúrtak a nyílt utcán.TV + SztárokOrigoOrosz Barbit ledöntötte a lábáról egy vírus: ágyban fekve közöltehttp://www.life.hu/sztarok/20190609-orosz-barbit-ledontotte-a-labarol-egy-virus-agyban-fekve-kozolte.htmlOrosz Barbi alig várta a nyarat és a meleget, ám most mégem élvezheti. Emiatt dühöng. TV + SztárokOrigoElőször mutatkozott a nyilvánosság előtt szülése óta Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-eloszor-mutatkozott-a-nyilvanossag-elott-szulese-ota-meghan-markle-foto.htmlA közelmúltban adott életet kisfiának Meghan Markle, aki ezúttal megszakította szülési szabadságát, hogy Erzsébet királnyő hivatalos születésnapját ünnepleje a család többi tagjával.TV + Sztárok--Lady Gaga állítólag babát vár Bradley Coopertől: az énekesnő viccesen erősítette meg a hírt állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-lady-gaga-allitolag-babat-var-bradley-coopertol-az-enekesno-viccesen-erositette-meg-a-hirt.htmlLady Gaga kisbabát vár, állítja egy rajongója. TV + Sztárok--Hódi Pamela kapta el a menyasszonyi csokrot barátnője esküvőjén – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-hodi-pamela-kapta-el-a-menyasszonyi-csokrot-baratnoje-eskuvojen-video.htmlHódi Pamela a hétvégén barátnője esküvőjén járt szerelmével. A sztármami elkapta a menyasszonyi csokrot, ami azt jelenti a hagyományok szerint, hogy ő lesz a következő menyasszony. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa megmutatta jegygyűrűjét: fotón az ékszerhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-demcsak-zsuzsa-megmutatta-jeggyurujet-foton-az-ekszer.htmlA közelmúltban robbant a hír, miszerint Demcsák Zsuzsa férjhez ment az Ázsia Expressz második szériájának forgatása után. Egy indiai férfi vette el feleségül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.