Szabados Ági újra szerelmes: ez a tetovált izomkolosszus a pasija

Szabados Ágnes műsorvezető párkapcsolat izompacsirta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ági tavasszal szakított a párjával, akivel hat évig voltak együtt. A különválás nagyon megviselte, ám nem kellett sokat várnia, hogy a boldogság újra beköszöntsön az életébe. Új párját a közösségi oldalán mutatta meg.

Az RTL híradósa, Szabados Ági újra boldog, új párját pedig meg is mutatta a közösségi oldalán. A képhez csak egy szívecskét tett, ám a sok ismerős gratuláló kommentjéből és Ági válaszaiból kiderül, hogy bizony együtt vannak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ Fotó: @zennaphotography

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés,


A szemfüles rajongók azt is kiszúrták, hogy a férfi egy ismert magyar modell, aki az Amigod együttes Hősöd című számában is szerepel.




Megtartották Kiss Ramóna lánybúcsújáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-megtartottak-kiss-ramona-lanybucsujat.htmlKiss Ramónának lánybúcsút szerveztek a barátnői a Balaton partján. TV + SztárokOrigoMeghan Markle állítólag nem tiszteli a brit királyi család hierarchiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-meghan-markle-allitolag-nem-tiszteli-a-brit-kiralyi-csalad-hierarchiajat.htmlA hírek szerint a palotát nagyon felbosszantotta, hogy Meghan Markle nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját. TV + Sztárok--A kamera előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-a-kamera-elott-adott-szajra-puszit-egymasnak-csonka-andras-es-judy.htmlA kamerák előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy. A jelenetről fotó is készült. TV + Sztárok--Lady Gaga a koncertjén reagált a Cooper-pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-lady-gaga-koncertjen-reagalt-a-cooper-pletykakra.htmlLady Gaga a koncertjén üzent azoknak, akik álhíreket terjesztenek róla. TV + Sztárok--Kétségbeesésében elhagyta az országot Bács Ferenc özvegye, Trefil Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ketsegbeeseseben-elhagyta-az-orszagot-bacs-ferenc-ozvegye.htmlTrefil Edinát maga alá temette a gyász, végső elkeseredésében elhagyta az országot. Barátai, kollégái sem tudják, hogy hol van. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Liam Gallagher: egyszer még a saját bőrét is felszívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-fuggosegerol-vallott-liam-gallagher-egyszer-meg-a-sajat-boret-is-felszivta.htmlLiam Gallagher őszintén vallott a függőségeiről: kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.