Félmeztelen fotókkal sokkolt Demi Moore: kiakadtak a gyerekei

fotók forgatás félmeztelen Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc évvel ezelőtt készült, félmeztelen fotókat talált a padlásán Demi Moore. A képeket megosztotta a közösségi oldalán, a gyerekei szerint azonban ezt nem kellett volna.

Az ominózus felvételek A hetedik jel című horrorfilm forgatásán készültek. A képeken az látszik, ahogy a sminkesek Demire teszik a mű-terheshasat és a melleket. A lányai sokkot kaptak a fotóktól, szerintük nem kellett volna Deminek ezeket megmutatnia. A színésznő azonban nem értett egyet velük, hiszen a közösségi oldalak csak az igazi mellbimbók mutogatását tiltják – írja a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Getting pregnant the easy way...are fake nips allowed? #tbt “The Seventh Sign”

Demi Moore (@moore2d) által megosztott bejegyzés,

Megtartották Kiss Ramóna lánybúcsújáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-megtartottak-kiss-ramona-lanybucsujat.htmlKiss Ramónának lánybúcsút szerveztek a barátnői a Balaton partján. TV + SztárokOrigoSzabados Ági újra szerelmes: ez a tetovált izomkolosszus a pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ez-a-tetovalt-izompacsirta-a-csinos-magyar-musorvezeto-uj-parja.htmlSzabados Ági tavasszal szakított a párjával, akivel hat évig voltak együtt. A különválás nagyon megviselte, ám nem kellett sokat várnia, hogy a boldogság újra beköszöntsön az életébe. Új párját a közösségi oldalán mutatta meg. TV + SztárokOrigoMeghan Markle állítólag nem tiszteli a brit királyi család hierarchiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-meghan-markle-allitolag-nem-tiszteli-a-brit-kiralyi-csalad-hierarchiajat.htmlA hírek szerint a palotát nagyon felbosszantotta, hogy Meghan Markle nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját. TV + Sztárok--A kamera előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-a-kamera-elott-adott-szajra-puszit-egymasnak-csonka-andras-es-judy.htmlA kamerák előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy. A jelenetről fotó is készült. TV + Sztárok--Lady Gaga a koncertjén reagált a Cooper-pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-lady-gaga-koncertjen-reagalt-a-cooper-pletykakra.htmlLady Gaga a koncertjén üzent azoknak, akik álhíreket terjesztenek róla. TV + Sztárok--Kétségbeesésében elhagyta az országot Bács Ferenc özvegye, Trefil Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ketsegbeeseseben-elhagyta-az-orszagot-bacs-ferenc-ozvegye.htmlTrefil Edinát maga alá temette a gyász, végső elkeseredésében elhagyta az országot. Barátai, kollégái sem tudják, hogy hol van. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.