Dunai hajóbaleset: zajlik a Hableány kiemelése, friss fotók érkeztek a helyszínről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hableány holttest Dunai hajóbaleset mentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan zajlik a Dunában elsüllyedt Hableány sétahajó kiemelése.

Ma hajnalban megkezdődött a másfél hete a Dunában elsüllyedt Hableány sétahajó kiemelése. Az Origo információi szerint egyelőre négy holttestet hoztak fel a roncsból.

Az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában elhangzott, hogy a megtalált holttestek között van az egyetlen gyermekáldozat is.

Mutatunk néhány friss felvételt a kiemelésről.

Zajlik a Hableány kiemelése Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezzel a daruval hozták fel Fotó: Polyák Attila - Origo

Eddig négy holttestet hoztak ki a hajóból Fotó: Polyák Attila - Origo

Keményen dolgoznak a búvárok Fotó: Polyák Attila - Origo

Dunai hajóbaleset: a vízbe zuhant egy férfi a Hableány kiemelése közbenhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-a-vizbe-zuhant-egy-ferfi-a-hableany-kiemelese-kozben.htmlAz elsüllyedt Hableány turistahajó roncsainak kiemelése közben a Dunába zuhant egy férfi. Szerencsére nem történt tragédia. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoAszteroida húz el a Föld mellett szeptemberbenhttp://www.life.hu/news/20190611-aszteroida-huz-el-a-fold-mellett-szeptemberben.htmlSzeptemberben a Föld közelében húz el egy aszteroida. News--A nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson: egy hatéves kislány is megsérülthttp://www.life.hu/news/20190611-nezok-koze-hajtott-egy-raliauto-totkomloson-egy-hateves-kislany-is-megserult.htmlSokan megsérültek, miután egy raliautó Tótkomlóson az emberek közé hajtott. Egy hatéves kislány is a sebesültek között van. NewsOrigoVan telitalálatos szelvény a lottón, valaki 877 millió forintot nyerthttp://www.life.hu/news/20190610-van-hatos-lotton-valaki-877-millio-forintot-nyert.htmlTegnap kihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Van egy telitalálatos szelvény: valaki hirtelen nagyon gazdag lett hazánkban. Azok sem járnak azonban rosszul, akik öt számot találtak el. News--Jön a tikkasztó hőség! Akár 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190609-jon-a-tikkaszto-hoseg-akar-35-fokot-is-mutathat-a-homero-higanyszala-jovo-heten.htmlBár sokat kellett várnunk rá, végre megérkezett az igazi forró nyár. Június második hetében 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. NewsOrigo5 éve nem vágta le a szakállát ez a férfi, imádja a szőrzetéthttp://www.life.hu/news/20190604-5-eve-nem-vagta-le-a-szakallat-ez-a-ferfi-imadja-szorzetet.htmlEgy halloweenbulira akart szakállat növeszteni Lance Wooton, hogy igazán élethű kalóz lehessen. Ez 5 évvel ezelőtt történt, azóta sem vágta le a szőrzetét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.