Időjárás: tikkasztó hőségre figyelmeztet Németh Lajos

Németh Lajos kánikula időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, szombaton akár 37-38 fok is lehet.

Németh Lajost kérdezték a TV2 műsorában arról, milyen idő várható a hévégén. A meteorológus elmondta, már tegnap is melegrekord dőlt, szombaton pedig még ennél is melegebb lesz.

35,3 fokot mutattak a hőmérők Újpesten. Megdőlt a 2000. június 13-án mért 35 fokos melegrekord. (...) Ha lehet ilyet mondani, akkor holnapra ráteszünk egy-két lapáttal, ennek az első hőhullámnak a legmelegebb napja holnap várható, ekkor akár 37-38 fok is lehet a déli, délkeleti megyékben. Aki teheti, menjen vízpartra vagy árnyékba, különösen a 11 és 15 óra közötti időszakban" – mondta, majd hozzátette, hogy vasárnap napközben a Dunántúlon már lesznek zivatarok, a Balatonon nyaralóknak érdemes figyelniük a viharjelzést. A jövő hétre megszűnik az extrém hőség.

Dunai hajóbaleset: kiengedték a Viking Sigyn kapitányát a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20190614-dunai-hajobaleset-kiengedtek-a-viking-sigyn-kapitanyat-a-bortonbol.htmlA Viking Sigyn kapitányát 15 millió forintos óvadék ellenében kiengedték: nem tudni, hová távozott. News--Madeleine McCannt továbbra is keresik, támadják a szülőkethttp://www.life.hu/news/20190614-madeleine-mccannt-tovabbra-is-keresik-tamadjak-a-szuloket.htmlMég 2007-ben tűnt el egy portugáliai családi nyaralás alatt a kis Madeleine McCann. A nyomozásra újabb összeget különítettek el, emiatt sokan támadják a szülőket. News--Átmenetileg szünetel a légi szúnyogirtáshttp://www.life.hu/news/20190614-atmenetileg-szunetel-a-legi-szunyogirtas-rendkivuli-meleg-miatt.htmlA hőség miatt szünetel a légi szúnyogirtás, a földi permetezés ugyanakkor zavartalan - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.NewsOrigoDunai hajóbaleset: borzalmas dolgokat láttak a Hableány mentésén dolgozó búvárokhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-borzalmas-dolgokat-lattak-a-hableany-mentesen-dolgozo-buvarok.htmlFolyamatosan dolgoznak a szakemberek azon, hogy az elsüllyedt Hableány sétahajó áldozatait megtalálják. A roncson dolgozó búvárok elmondták, miket dolgoztak fel a legnehezebben. News--Íme a legelképesztőbb méretek: fenék, köröm, testmagasság, derékbőséghttp://www.life.hu/news/20190613-ime-a-legelkepesztobb-meretek-fenek-korom-testmagassag-derekboseg.htmlSokszor szeretünk szélsőségekben gondolkodni, de még inkább szélsőségeket megszemlélni. Most következő galériánkban is olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik azért vívták ki a világ ámulatát, mert valamiből nekik van a legkisebb, a legnagyobb vagy épp a legextrémebb. NewsOrigoFélmeztelenül pózolt Pripjaty városában az Insta-modell: nagy felháborodást keltetthttp://www.life.hu/news/20190613-felmeztelenul-pozolt-pripyatban-az-instamodell-nagy-felhaborodast-keltett.htmlNem tetszik az embereknek, hogy az Insta-modell Pripjaty városában pózol félmeztelenül, de őt nem hatotta meg a felháborodás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.