A rajongók miatt távolította el kislánya fotóját az Instáról Dwayne Johnson

fotó meztelen Dwayne Johnson gyerek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úszni tanította kislányát Dawyne Johnson, erről pedig fotót is mutatott rajongóinak a közösségi oldalán. A képpel azonban egy kisebb kommentlavinát indított el, mivel a gyermeken nem volt fürdőruha.

Közel 3 millió felhasználó lájkolta azt a képet, amelyen Dwayne Johnson tanítja úszni tüneményes kislányát – írja a Fox News. A rajongók között azonban akadtak jó néhányan, akik kifogásolták, hogy a gyermek nem visel fürdőruhát.

Rengetegen vélték úgy, hogy ezt a fotót nem kellett volna megmutatni a világnak. A támadások miatt Dwayne „Szikla” Johnson eltávolította a felvételt.

Palvin Barbi évfordulót ünnepel kedvesével, Dylan Sprouse-szalhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-palvin-barbi-evfordulot-unnepel-kedvesevel-dylan-sprouseszal.htmlSokáig nem árulta el Palvin Barbara, hogy valóban együtt járnak-e Dylan Sprouse-szal. Ma már nem titkolják szerelmüket, éppen az évfordulójukat ünneplik. Ebből az alkalomból a modell eddig nem látott képeket osztott meg magukról. TV + Sztárok--Fésűs Nelly büszke magára: második lett egy rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-fesus-nelly-buszke-magara-masodik-lett-egy-rudtanc-bajnoksagon.htmlEsküvője, majd nászútja után egy hónapja maradt Fésűs Nellynek arra, hogy felkészüljön a rúdtáncbajnokságra. Először azt gondolta, nem jó ötlet volt benevezni, mégis ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoEgymásra talált VV Vivien és VV Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-egymasra-talalt-vv-vivien-es-vv-csoki.htmlErre talán senki nem számított: összejött VV Vivien és VV Csoki. TV + SztárokOrigoA Csernobil színészének, Alex Fernsnek a nagybátyja az atomkatasztrófa miatt halhatott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190617-a-csernobil-szineszenek-alex-fernsnek-a-nagybatyja-az-atomkatasztrofa-miatt-halhatott-meg.htmlA Csernobil színésze, Alex Ferns elárulta, nagybátyja halálában közrejátszhatott az atomkatasztrófa. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa indiai férje sem vezethet automatikusan Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-demcsak-zsuzsa-indiai-ferje-sem-vezethet-automatikusan-magyarorszagon.htmlDemcsák Zsuzsa megnehezítette a saját helyzetét, amennyiben igaz, hogy ittasan vezetett. Indiai férje ugyanis nem segítheti ki: ő sem vezethet hazánkban. TV + SztárokOrigoVolt férjét és mostani párját egyszerre köszöntötte apák napja alkalmából Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-volt-ferjet-es-mostani-parjat-egyszerre-koszontotte-apak-napja-alkalmabol-horvath-greta.htmlApák napja alkalmából egyszerre köszöntötte fel édesapját, volt férjét és mostani párját az Ázsia Expressz sztárja, Horváth Gréta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.