katasztrófavédelem diákok baleset Budapest busz M3-as autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árokba hajtott egy busz hétfő délben az M3-as autópályán Kálnál – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint árokba hajtott egy busz hétfőn délben Kálnál, az M3-as autópályán. A külföldi diákokat szállító buszon mintegy harmincan utaztak, a mentők a helyszínen vannak.

A baleset az autópálya Budapest felé tartó sávjában történt. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Baleset történt az M3-ason Forrás: Shutterstock
Időjárás: Németh Lajos szerint a héten nem tér vissza a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190617-idojaras-nemeth-lajos-szerint-a-heten-nem-ter-vissza-a-kanikula.htmlTegnap heves zivatarokkal ért véget az év első hőhulláma, Németh Lajos pedig elárulta, mire számíthatunk a héten, visszatér-e a forróság. NewsOrigoÍgy védekezz a szúnyogok ellenhttp://www.life.hu/news/20190617-igy-vedekezz-a-szunyogok-ellen.htmlKiderült, miért szaporodtak el az utóbbi időben a szúnyogok és hogyan védekezhetünk ellenük. NewsOrigoEszement történet terjed Csernobilről: molyembert láttak elrepülni a reaktor feletthttp://www.life.hu/news/20190617-eszement-tortenet-terjed-csernobilrol-molyembert-lattak-elrepulni-a-reaktor-felett.htmlA sorozat óta agyament történetek is elkezdtek terjedni Csernobilről: most azt állítják, különös teremtményt láttak a reaktor felett a katasztrófa előtt. News--Mentőhelikopter vitte el a férfit, aki fejest ugrott a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20190617-mentohelikopter-vitte-el-a-ferfit-aki-fejest-ugrott-a-balatonba.htmlElővigyázatosságra és a szabályok betartására figyelmeztetnek a szakemberek, ami a strandolást illeti. A hétvégén mentőhelikopter vitt el egy férfit Siófokról, aki egy stégről fejest ugrott a Balatonba. News--Brutálisan megöltek két terápiás malacot Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190617-brutalisan-megoltek-ket-terapias-malacot-amerikaban.htmlKét terápiás malacot öltek meg Amerikában. News--Mutatványa közben a Gangeszba merült egy szabadulóművész, nem látták többéhttp://www.life.hu/news/20190617-mutatvanya-kozben-a-gangeszba-merult-egy-szabadulomuvesz-nem-lattak-tobbe-1.htmlTeljesen leláncolva, üvegkabinba zárva merült a Gangeszba vasárnap egy indiai szabadulóművész, hogy megmutassa, milyen gyorsan tud onnan kijönni, ám többé nem bukkant fel a vízből, azóta is keresik - jelentette be a rendőrség.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.