700 ezret csalt ki iskolatársától egy siófoki tinédzser, a rendőrök elkapták

Forrás: Shutterstock -
tinédzser iskolatárs rendőrség diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
700 ezret zsarolt ki iskolatársától egy siófoki fiatal.

A Kaposvári Járási Ügyészség zsarolás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a 17 éves siófoki fiatallal szemben, aki volt iskolatársától zsarolt ki nagyobb összeget – számolt be róla az Ügyészség.hu.

Mint írják, a fiatalkorú vádlottnak tudomása volt arról, hogy a volt általános iskolájába jár egy nála két évvel fiatalabb fiú, akinek a családja jó anyagi körülmények között él. Ezért 2017 novemberében az iskolakapuban megvárta és megfenyegette. Az áldozat ezt követően havi rendszerességgel adott át pénzt a kamasznak, aki zsarolás útján összesen 700 ezer forintra tett szert.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A siófoki rendőrök végül 2018 decemberében az iskolaudvaron fogták el a vádlottat, akinek azért is felelnie kell, mert a 18. életévét be nem töltött barátnőjéről pornográf tartalmú fényképfelvételeket tartott a mobiltelefonján.

Az ügyészség az elfogása óta letartóztatásban lévő és javítóintézetben fogva tartott vádlottal szemben javítóintézeti nevelés elrendelésére tett indítványt azzal, hogy beismerő vallomás esetén annak tartamát 3 évben állapítsa meg a bíróság.

Megtalálták az indiai szabadulóművész leláncolt testét, nem élte túl a trükkjéthttp://www.life.hu/news/20190618-megtalaltak-az-indiai-szabadulomuvesz-lelancolt-testet-nem-elte-tul-trukkjet.htmlAz indiai Hooghly folyóba vetette magát összeláncolt testtel Chanchal Lahiri, művésznevén Mandrake szabadulóművész. Holttestét 1 kilométerrel távolabb halászták ki a vízből. News--Paphiány miatt nős férfiakat is felszentelne a Vatikánhttp://www.life.hu/news/20190618--paphiany-miatt-nos-ferfiakat-is-felszentelne-a-vatikan.htmlA Vatikán fontolóra veszi a nős férfiak pappá szentelését, az Amazon távoli vidékein ugyanis paphiány van. News--Disznóólba zárta munkaadója a belga lányt: a Facebook mentette meg az életét (18+)http://www.life.hu/news/20190618-disznoolba-zarta-munkaadoja-a-belga-lanyt-a-facebook-mentette-meg-az-eletet.htmlCsak dolgozni szeretett volna a fiatal lány, ehelyett láncra verték és megerőszakolták: egy Facebook-üzenet mentette meg az életét. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos szerint a héten nem tér vissza a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190617-idojaras-nemeth-lajos-szerint-a-heten-nem-ter-vissza-a-kanikula.htmlTegnap heves zivatarokkal ért véget az év első hőhulláma, Németh Lajos pedig elárulta, mire számíthatunk a héten, visszatér-e a forróság. NewsOrigoÍgy védekezz a szúnyogok ellenhttp://www.life.hu/news/20190617-igy-vedekezz-a-szunyogok-ellen.htmlKiderült, miért szaporodtak el az utóbbi időben a szúnyogok és hogyan védekezhetünk ellenük. NewsOrigoMentőhelikopter vitte el a férfit, aki fejest ugrott a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20190617-mentohelikopter-vitte-el-a-ferfit-aki-fejest-ugrott-a-balatonba.htmlElővigyázatosságra és a szabályok betartására figyelmeztetnek a szakemberek, ami a strandolást illeti. A hétvégén mentőhelikopter vitt el egy férfit Siófokról, aki egy stégről fejest ugrott a Balatonba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.