Demcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének.

Május végén bombaként robbant a hír, miszerint Demcsák Zsuzsa összeházasodott egy indiai férfival. Az újabb rendőrségi ügyétől eltekintve a tévés nagyon boldog, szerelméről pedig most a Borsnak is mesélt.

Egy pillanatig sem féltem ettől az egésztől, mert minden olyan magától értetődő. Nagyon boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy ez megadatott nekem. Azt gondolom, most vagyok biztonságban és megérkeztem 'a Férfi' mellé. Krishan egészen máshogy, nagyon szépen viselkedik és gondolkodik a nőkről, tanulhatnának tőle a férfiak. Nagyon komolyan gondolja az egészet, és mindig érezteti: az ő életében egyetlen házasság és egyetlen feleség van és lesz, és mostantól kezdve mi örökké együtt leszünk.”

Demcsák Zsuzsa kislányt szülne férjénekForrás: Televíziós Újságírók Díja

Demcsák hozzátette, szeretne majd gyermeket szülni a férfinak.

Tudok tenyérből olvasni, és egy közös lánygyermeket láttam Krishan tenyerében, és semmi akadályát nem látom. Nem félek a kultúrák keveredésétől és a neveléstől sem, ugyanis a férjem és a családja is tökéletesen alkalmazkodik az európai kultúrához. Semmiféle megkötés, bigottság nem jön szóba.”