Hódi Pamela ujján új gyűrű csillog: kislánya, Natika ujjlenyomata látható rajta.

Hódi Pamela korábban már a testére tetováltatta kislánya rajzát és egy mondatát, most pedig egy hozzá kötődő különleges ékszert csináltatott magának: a gyűrűn Natika ujjlenyomata látható.

Nem igazán hordok ékszert, de nemrégiben csináltattam egy karikagyűrűt, amit azóta sem vettem le. Nagyon fontos számomra, hisz Natkóra emlékeztet, így, hogy ha még fizikálisan nem is lehetünk együtt, akkor is velem van. (...) Időbe telt, mire megszoktam, hogy Nati olykor az apukájánál van, és eleinte neki is el kellett magyarázni, hogy attól, hogy mi már nem vagyunk együtt Krisztiánnal, ugyanúgy szeretem őt. Mire ő azt mondta: 'Nagyon szeretlek, anya! Úgy, mintha a teljes szíved lenne az enyém!' Persze ezt már nem bírtam ki könnyek nélkül, és magamra tetováltattam ezt a mondatot, mint ahogy sok más megjegyzését, szavát és rajzát is Natinak. Számomra nagyon fontos, hogy mindig, mindenütt velem legyen, a szívemben, a lelkemben, és most már a testemen is” – mondta el a Borsnak a celeb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az ékszerbe zárt érintés... Milyen szép is ez a mondat! Az utóbbi időben több fotómon is láthattatok rajtam egy gyűrűt Most elárulom mit jelent Nekem Összeségében nem töltök sok időt a kislányom Nélkül, de ha mégis akkor is Velem van! Nem csak a szívemben, vagy a tetoválásaimban érezhetem őt, hanem a gyűrűmben is, ami mindig szem előtt van! Picike újjai lenyomatát gravíroztattam bele, és mindig egy kis melegség önti el a szívem ha ranézek, vagy kérdezik Tőlem, hogy hát ez a gyűrű? Én persze büszkén mesélem, mit is jelent Nekem ez a kis ékszer❤ A Jewel Concepts ékszer egyedi, páratlan és megismételhetetlen szeretted ujj-, talp-, vagy mancslenyomatával. Legyen arany vagy ezüst, az egyedileg Neked készült ékszer tökéletes, érzelemmel teli, szívhezszóló emlék, ami egy életen át elkísér. Ujjlenyomatos ékszerhez: Szerettél már valaha úgy valakit? Úgy, hogy az érintését mindig szívesen éreznéd. Úgy, hogy nem akarod elengedni a kezét sohasem. Úgy, hogy egy darabka belőle már örökre veled marad. Ezekkel az egyedi, ujjlenyomatos arany és ezüst ékszerekkel lehetséges! Storyban csatolom a linket közelebbi fotóval❤️ @jewelconceptshungary http://www.jewel-concepts.hu #hirdetes #egyediekszer #ujjlenyomat #ajandek #arany #ezust #csalad #szerelem #jewelconceptshungary

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,