Rihanna fonott frizurára váltott

Forrás: Getty Images -
fashion week frizura haj fonott frizura Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stílust váltott Rihanna. Az utóbbi időben egyenes hajjal láthattuk, most azonban hosszú fonott tincsekkel hódít. 

Legutóbb azzal került be a hírekbe Rihanna, hogy állítólag ő lett Meghan hercegné egyik legjobb barátnője.

Nemrégiben New Yorkba utazott, ahová a lesifotósok is követték. Így sikerült lencsevégre kapni új frizuráját. Az utóbbi időben hosszú, egyenes hajjal láthattuk, most azonban fonott tincsekkel hódít.

Az új stílushoz egy szűk rózsaszín miniruhát választott.

Rihanna új frizurát csináltatott Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Kiderült, miért szorongatja mindkét kezével a táskáját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kiderult-miert-szorongatja-mindket-kezevel-a-taskajat-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné igyekszik minden előírást betartani, és minden eseményen kifogástalanul viselkedni. Van is egy trükkje, amivel elkerüli a kínos helyzeteket: így csinálja. TV + Sztárok--Így néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár leszek!: a stáb biztosítja a várandós Tóth Gabi kényelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-sztarban-sztar-leszek-a-stab-biztositja-a-varnados-toth-gabi-kenyelmet.htmlTóth Gabi várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. TV + SztárokOrigoEsztergályos Patrik ezért nem vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt: nem akarja, hogy bántsák kedvesét a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-esztergalyos-patrik-ezert-nem-vallalja-kapcsolatat-a-nyilvanossag-elott.htmlEsztergályos Patrik, az Exatlon Hungary bajnoka elárulta, hogy bár nem szingli, továbbra sem szeretné mutogatni a kedvesét. Az ok pedig érthető... TV + SztárokOrigoSzinte kivirult válása óta Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190619-szinte-kivirult-valasa-ota-adele.htmlVálása óta lefogyott és teljesen kivirult Adele. TV + Sztárok--Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-lady-gaga-kikeszult-amiert-ot-hibaztatjak-bradley-cooper-es-irina-szakitasa-miatt.htmlLady Gaga bennfentesek szerint teljesen kiakadt, amiért őt támadják Bradley és Irina szakítása miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.