A Magyar Nemzeti Cirkusz tagjaként mutatkozik be Szandi: a levegőben kápráztatja el a nézőket

nemzeti cirkusz légtorna Magyar Nemzeti Cirkusz Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi a Csak show és más semmi című vetélkedőben szerepelt, ahol profizmusával lenyűgözte a zsűrit, akik között ott ült Richter József is, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója. Az énekesnő a műsor végén felkérést kapott a cirkusztól, hogy turnézzanak együtt. Azóta lázasan készül az előadásokra. Az egyik próbába betekintést engedett.

„Azt szokták mondani, hogy az ember akkor szerencsés, ha az életében megtalálja azt a hivatást, amit könnyedén tud csinálni, teljes természetességgel. Amikor 9 évesen először álltam színpadon, az első másodpercben azt éreztem, hogy otthon vagyok. Én azt hittem, csak egy dolog iránt érezhet így az ember. De nem! Ennyi évet kellett várni arra, hogy a jó Isten utamba sodorja (..) a légtornát. Mindig úgy érzem, mintha ezt én már valamikor, valahol megéltem volna. Szeretem minden pillanatát! Teljes erőbedobással készülök a Cirkuszok éjszakájára!” – írta fotója mellé Szandi, aki július 12-én lesz látható a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.