Szandi a Csak show és más semmi című vetélkedőben szerepelt, ahol profizmusával lenyűgözte a zsűrit, akik között ott ült Richter József is, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója. Az énekesnő a műsor végén felkérést kapott a cirkusztól, hogy turnézzanak együtt. Azóta lázasan készül az előadásokra. Az egyik próbába betekintést engedett.

Szandi lélegzetelállító képekkel tudatta rajongóival, hogy hamarosan elérkezik a pillanat és porondra lép a cirkusz társulatával.

„Azt szokták mondani, hogy az ember akkor szerencsés, ha az életében megtalálja azt a hivatást, amit könnyedén tud csinálni, teljes természetességgel. Amikor 9 évesen először álltam színpadon, az első másodpercben azt éreztem, hogy otthon vagyok. Én azt hittem, csak egy dolog iránt érezhet így az ember. De nem! Ennyi évet kellett várni arra, hogy a jó Isten utamba sodorja (..) a légtornát. Mindig úgy érzem, mintha ezt én már valamikor, valahol megéltem volna. Szeretem minden pillanatát! Teljes erőbedobással készülök a Cirkuszok éjszakájára!” – írta fotója mellé Szandi, aki július 12-én lesz látható a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatával.