A szakmai zsűri kiválasztotta a világ legcsúnyább kutyáját

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan -
kutya állat nyeremény csúnya Scamp a Tramp verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben megjutalmazzák nemcsak a legszebb, de a legcsúnyább kutyákat is. Idén utóbbi cím birtokosa Scamp a Tramp, azaz Scamp, a csavargó lett. 

Fajtája meghatározhatatlan, fogai nincsenek, lábai meglehetősen rövidek, szőre szinte rasztás – mindez jellemzi a Scamp a Tramp, azaz Scamp, a csavargó nevű kutyát, aki idén elnyerte a világ legcsúnyább kutyájának járó címet.

Yvonne Morones kezében tartja kis kedvencét Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan

A díjjal együtt magáénak tudhat 1500 dollárt is. Scampet Yvonne Morones fogadta örökbe egy olyan alkalmazás segítségével, amely hasonlít a Tinderhez, de ezen otthontalan állatokat lehet keresni – írja a The New York Times.

Scamp the Tramp boldogan vette át a díjat Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Justin Sullivan

Scamp egyébként nem tölti tétlenül a napjait, számos feladata van, például terápiás kutyaként dolgozik, ahol kisiskolásoknak segít az olvasás tanulásában. Tavaly a második helyezést szerezte meg a versenyen, idén azonban a csúcsra tört.

A leghíresebb fotó a csernobili erőmű sugárzó masszájávalhttp://www.life.hu/news/20190624-a-leghiresebb-foto-a-csernobili-eromu-sugarzo-masszajaval.htmlArthur Kornyejev többször járt Csernobilben, róla készült a katasztrófa utáni leghíresebb fotó is, ami valójában egy szelfi volt. News--Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnaphttp://www.life.hu/news/20190624-rekordmennyisegu-csapadek-hullott-vasarnap-1.htmlRekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán. NewsOrigoEgy nő azt állítja, hogy spermával fecskendezték le a 4–6-os villamoson (18+)http://www.life.hu/news/20190624-egy-no-allitja-spermaval-fecskendeztek-le-a-46os-villamoson.htmlEgy nő azt mondja, hogy spermát fecskendezett rá egy férfi a 4–6-os villamoson. News--Szúnyogcsípéstől kapott allergiás rohamot egy 4 éves esztergomi kisfiú: kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20190624-szunyogcsipestol-kapott-allergias-rohamot-egy-4-eves-esztergomi-kisfiu-korhazba-kerult.htmlEgy Esztergom melletti településen úgy megcsipkedtek a szúnyogok egy 4 éves kisfiút, hogy allergiás rohamot kapott és kórházba kellett vinni. NewsOrigoIdőjárás: a következő napokban ismét melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20190624-idojaras-a-kovetkezo-napokban-ismet-melegszik-az-ido.htmlA következő napokban kevesebb helyen várható csapadék, sok lesz a napsütés és melegszik az idő: a hét közepén már 35 fok is lehet, de a hétvégére több fokkal mérséklődik a kánikula – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--Időjárás: több megyében is településeket öntött el a vízhttp://www.life.hu/news/20190624-idojaras-tobb-megyeben-is-telepuleseket-ontott-el-a-viz.htmlAz intenzív esőzés következtében több megyében is településeket öntött el a víz – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti Híradójában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.