Király Linda gyönyörű volt a Magyarország Szépe döntőjén – fotó

Forrás: Király Linda/Instagram -
fotó Király Linda Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda is a sztárfellépők között volt a Magyarország Szépe döntőjén, és csodásan festett. 

Király Linda is fellépett a Magyarország Szépe döntőjén, testvérével, Viktorral biztosították a talpalávalót az estélyi ruhás bevonulás alatt. Linda öltözéke és kinézete nem maradt el a versenyre jelentkezett lányokétól: csodásan festett az énekesnő, aki látványosan lefogyott. Linda már jó ideje keményen edz azért, hogy betegségei miatt kialakult súlyfeleslegétől megszabaduljon, és meg is látszik az eredménye.

Király Linda gyönyörű volt a Magyarország Szépe döntőjén Forrás: Insatgram/Király Linda
Így néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoSelma Blair, szklerózis multiplexszel küzdő színésznő 47 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20190624-selma-blair-szlkerozis-multiplexszel-kuzdo-szineszno-47-eves-lett.htmlNéhány hónappal ezelőtt jelentette be Selma Blair színésznő, hogy szklerózis multiplexszel küzd. Blair most ünnepelte a 47. születésnapját, és minden vágya, hogy kisfia, Arthur mellett állhasson. TV + Sztárok--Bizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoElárverezik Boris Becker trófeáit, hogy adósságának egy részét ki tudja fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-elarverezik-boris-becker-trofeait-hogy-adossaganak-egy-reszet-ki-tudja-fizetni.htmlElárverezik Boris Becker német teniszsztár 82 érmét, kupáját, személyes szuvenírjait egy hétfőn kezdődő online árverésen, hogy adósságai egy részét ki tudja fizetni.TV + Sztárok--Távozik a TV2 Mokka műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tavozik-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szabo-dora.htmlKönnyek között jelentette be Szabó Dóra, hogy távozik a Mokka műsorvezetői közül. TV + SztárokOrigoAlice Cooper és felesége megegyeztek a halálukkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-alice-cooper-es-felesege-megegyeztek-a-halalukkal-kapcsolatban.htmlNagyon szereti egymást Alice Cooper és felesége, Sheryl Goddard. Olyannyira nem tudnak egymás nélkül élni, hogy megegyeztek a halálukat illetően. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.