Elhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban

Forrás: Shutterstock -
medence halál Tusnádfürdő tragédia wellnessközpont gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. 

Családtagjai szeme láttára hunyt el egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban – írja a Szeretlek Magyarország a Maszol.ro információi alapján.

Családjával strandolt a fiú, amikor megtörtént a tragédia (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség szóvivője szerint a fiú a szüleivel, nagyszüleivel és testvérével strandolt hétfőn, amikor megtörtént a tragédia. A két testvér épp úszott, amikor a fiú lesüllyedt a medence aljára. Kihúzták a partra, a fürdő egyik vendége – aki orvos – megpróbálta újraéleszteni. Ezután a mentők is megérkeztek, de ők sem tudták megmenteni a fiú életét.

A tájékoztatás szerint a tragédia okát még vizsgálják, de az első jelek szerint szívmegállás okozta. A kritikus pillanatban senki sem volt a fiú közelében, így nem lökték vagy ütötték meg, az idegenkezűséget egyelőre kizárják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.