Öngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompson

Forrás: Getty Images for Remy Martin/2018 Jerritt Clark/Jerritt Clark -
öngyilkos sportoló öngyilkosság Tristan Thompson megcsalás Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. 

Alig adott életet közös gyermeküknek Khloé Kardashian, Tristan Thompson máris megcsalta, sőt már a terhesség alatt is keltek szárnyra pletykák arról, hogy párja nem a hűség mintaképe. Khloé nem tűrte a barátja félrelépését, és kiadta a férfi útját. A felek nem szólaltak meg a sajtónak az ügyről, de Kardashianék valóságshow-jának legutóbbi részéből kiderült az igazság.

Khloé Kardashian és Tristan Thompson, amikor még együtt voltak Forrás: Getty Images for Remy Martin/2018 Jerritt Clark/Jerritt Clark

Tristan Thompson a botrány kirobbanása után folyamatosan üzengetett párjának, de nem kapott választ. Ekkor kezdett el öngyilkossággal fenyegetőzni. „Ezt azért csinálta, hogy reakciót csikarjon ki belőlem" – mondta Khloé, aki egykori párja egyik barátját riasztotta, és megkérte, nézzen rá a sportolóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.