Oszter Alexandra az apjának köszönheti a legjobb barátnőjét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
barátnő Oszter Alexandra apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet az édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. 

A színészek gyermekeinek élete nem hétköznapi, hiszen sokszor kell nélkülözniük a szüleiket, ugyanakkor rengeteg különleges kalandban van részük. Oszter Alexandra is sok élményt szerzett gyerekként, valamint az egyik legfontosabb embert az életében. Sáfár Anikó színésznő kislányával nagyon jó barátságot kötöttek, míg a szüleik próbáltak, és azóta is nagyon jóban vannak. Egy alkalommal még el is rontották a szüleik előadását.

Oszter Alexandra az apjának köszönheti a legjobb barátnőjét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Gyulán játszottak a szüleink, éppen haldoklott apám a színpadon, vagyis Attila, Isten ostora, mellette Anikó, a szerelme. Nagy csend lett, gondoltuk, vége van az előadásnak, hát kijöttünk az öltözőből. De az drámai csend volt. Állati nagy röhögés lett. Nagyon leszúrtak, mert tönkretettük az előadást – mesélte a Borsnak Alexandra. – Az öltöző a függőfolyosón volt fent, nem hátul a színpad mögött. Éppen ezért tilos volt onnan kijönni előadás alatt. Hát ők kijöttek. Én a szívemhez kaptam, de óriási taps volt, annyira nagy botrány nem lett" – tette hozzá Alexandra édesanyja.

"Négyezer-ötszázszor láttunk egy darabot a próbákkal együtt. Délelőtt próbán ültünk, este egy órával korábban ott voltunk előadás előtt. Mindig játszottunk. Jártunk lovagolni, úszni, aki éppen ráért, az vitte a másik gyerekét is. Kétéves korunkban barátkoztunk össze, és Viki azóta is a legjobb barátnőm" – mondta Alexandra. Ugyan később egy időre elváltak útjaik, hiszen Viki külföldön tanult, visszataláltak egymáshoz.

Smink nélküli fotót posztoltak a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190625-smink-nelkuli-fotot-posztoltak-a-jobaratok-szinesznoi.htmlA Jóbarátok színésznői összegyűltek, és smink nélküli fotót posztoltak.TV + SztárokOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-ongyilkossaggal-fenyegetozott-khloe-kardashian-volt-baratja-tristan-thompson.htmlKhloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. TV + Sztárok--Elfeledett magyar sztárpárok: Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor is voltak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190624-elfeledett-magyar-sztarparok-csisztu-zsuzsa-es-bochkor-gabor-is-voltak-egyutt.htmlVannak, akik azóta már megtalálták életük párját, mások pedig még mindig keresik, de ezek a sztárpárok életük egy bizonyos pontján úgy gondolták, összetartoznak. Nem véletlen azonban, hogy már nem emlékszünk rájuk, ugyanis az örökké tartónak gondolt románcok nem állták ki az idő próbáját. TV + SztárokOrigoKirály Linda gyönyörű volt a Magyarország Szépe döntőjén – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-kiraly-linda-gyonyoru-volt-a-magyarorszag-szepen.htmlKirály Linda is a sztárfellépők között volt a Magyarország Szépe döntőjén, és csodásan festett. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoTávozik a TV2 Mokka műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tavozik-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szabo-dora.htmlKönnyek között jelentette be Szabó Dóra, hogy távozik a Mokka műsorvezetői közül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.