Szemeteszsákból varrt magának ruhát az anyuka

anyuka ruha szemetes szemeteszsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet azt a nőt, aki szemeteszsákból készített magának ruhát.

A 38 esztendős Lisa Barnest a barátai, családtagjai is nagyon csinosnak tartják, gyakran mondogatják, neki még a szemeteszsák is jól állna. Úgy gondolta, megvicceli őket, és valóban készített magának egy olyan darabot, amit szemeteszsákokból varrt össze.

A brit édesanya a ruhát nemcsak a baráti körének mutatta meg, hanem az interneten is megosztotta, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Emlékszem, ahogy belépett a fiam, nagyon nevetett. Persze nem volt sokáig rajtam, mert iszonyatosan meleg volt aznap, és nagyon izzadtam alatta. Szóval felmentem az emeletre, és inkább levettem" – mondta a Mirrornak.

Időjárás: nyárias meleg lesz hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190625-idojaras-nyarias-meleg-lesz-hetvegen.htmlÚgy tűnik, kellemes, nyárias meleg időnk lesz hétvégén, bátran lehet strandolni. News--Egy gyerek meghalt a sportközpont tetején keletkezett tűzbenhttp://www.life.hu/news/20190624-egy-gyerek-meghalt-a-sportkozpont-tetejen-keletkezett-tuzben.htmlEgy gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este - írta a rendőrség honlapján. NewsOrigoA leghíresebb fotó a csernobili erőmű sugárzó masszájávalhttp://www.life.hu/news/20190624-a-leghiresebb-foto-a-csernobili-eromu-sugarzo-masszajaval.htmlArthur Kornyejev többször járt Csernobilban, róla készült a katasztrófa utáni leghíresebb fotó is, ami valójában egy szelfi. News--Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnaphttp://www.life.hu/news/20190624-rekordmennyisegu-csapadek-hullott-vasarnap-1.htmlRekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. NewsOrigoCsernobili almát eszik, és puszta kézzel fogja meg a radioaktív fémeket egy kutatónő – Videóhttp://www.life.hu/news/20190623-csernobili-almat-eszik-es-puszta-kezzel-fogja-meg-a-radioaktiv-femeket-egy-kutatono-video.htmlAz HBO Csernobil című sorozata soha nem látott érdeklődés középpontjába helyezte az egykori atomkatasztrófát és annak helyszínét. Most azok, aki 1986 után születtek, vagy akkor még egészen kicsik voltak, is megismerhették, mi történt a végzetes éjszakán az erőműben. Vannak, akik a látottak után biztosan nem utaznának el Csernobilba, mások azt állítják, nincs már ott mitől tartani, és vannak, akik a tragédiát magamutogatásra használják. Egy kutatónő például egyáltalán nem tart a sugárzástól, videóra veszi, hogy a zónában járva az ott található fák gyümölcseit eszi, valamint radioaktív fémeket fog meg puszta kézzel. News--A csimpánzok egyedszáma folyamatosan csökkenhttp://www.life.hu/news/20190617-a-csimpanzok-egyedszama-folyamatosan-csokken.htmlFőemlőskutatók figyelmeztettek arra egy németországi konferencián, hogy az emberi terjeszkedés és vadászat egyre kisebb helyekre szorítja a csimpánzokat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.