9 év jegyesség után férjhez megy szerelméhez Szűcs Judith. Ő maga árulta el a részleteket.

10 éve ismerte meg szerelmét a 66 éves, kortalan díva, Szűcs Judith. Bár a férfi már 9 évvel ezelőtt eljegyezte az énekesnőt, a frigyre csak a közeljövőben kerül majd sor.

"Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele" – mesélte a Borsnak Szűcs Judith, akit egyáltalán nem zavar a korkülönbség. Párja és közte 9 év van, Judith javára. 

"Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Mikor megismerkedtünk, minden spontán jött. Egy televíziót akartam vásárolni, ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz. Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon. Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sose késő."