Három macskája van Stefani Carrollnak. Mosás előtt mindig ellenőrzi, nem bújt-e be valamelyik kis kedvence a mosógépbe, ám most ezt elmulasztotta. Az egyéves Felix túlélte a 35 perces programot. 

Tizenegy éve tart macskákat Stefani Carroll. Jelenleg három állatot gondoz, de szabadidejében önkéntes munkát is végez egy állatmenhelyen. Tudja tehát, hogyan kell életben tartani egy macskát. Most mégis elfelejtette megnézni, nem bújt-e el valamelyik cica a mosógépben, mielőtt elindította volna a mosást. 

Bent maradt a macska a mosógépben (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Az egyéves Felix ekkor már a ruhák között volt.  Szerencsére a cica túlélte a 35 perces programot, gazdája azonnal orvoshoz rohant vele. Az állat megvakult és tüdőgyulladást kapott a testébe került víztől. Mára visszatért a látása és az étvágya, de még mindig gyógyszereket kap. 

A CNN cikke szerint Stefani lánya gyűjtést indított a GoFoundMe oldalon, hogy fedezni tudják Felix orvosi költségeit, amelyek már 7 ezer dollárra rúgnak. A nő azt mondja, egész életén át el fogja kísérni ennek a rémes tettnek az emléke.